2777
2789
عنوان

یه سریا واقعا شورشو دراوردن

195 بازدید | 12 پست

تاپیک میزنن تا چیزی میگی سریع جبهه میگیرن در حالی که اصلا با منظور بدی نگفتی

بابااا اون عقل و یکم رسیدگی کنید یکم جنبه ی عمومی رو بالا ببرید تحلیل کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین واقعیت اینکه ظاهر حرفت باید با نتیتت سازگار باشهچون اونی که نیت براش مهمه خداسو بدبختانه ما آدم ...

والا بخدا من هر چیزی که گفتم اینجا یا راهنمایی کردم بقیه رو یا نسبت به تاپیک شوخی کردم باهاشون نمیدونم چرا یه سریاشون انگار اومدن جنگ

مگه به عقل هم رسیدگی میکنن؟ 

تا ندونیم پست چی بوده نمیشه نظر داد 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

وقتی یه سایت زنونه عضو میشید..جنبه ی گارد خانوما رو هم داشته باشید..

در قوانین ننوشته فقط خانوما باید عضو باشن 

فمنیست بازیا چیه 😂حالا اگه یه سایت فقط مخصوص اقایون بود همه شعار نه به تبعیض میدادید

در قوانین ننوشته فقط خانوما باید عضو باشن فمنیست بازیا چیه 😂حالا اگه یه سایت فقط مخصوص اقایون بود ه ...

همه جا که نباید تابلو ورود آقایون ممنوع بزنن!

خودتون به عقلتون رجوع کنید نام سایت، نی نی سایته ..سایت بارداری و بچه داری

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

همه جا که نباید تابلو ورود آقایون ممنوع بزنن!خودتون به عقلتون رجوع کنید نام سایت، نی نی سایته ..سایت ...

عذر خواهی میکنم ولی بیشتر تاپیک ها مسائل عمومیه 

نه نینی داری 

چه حرفااا