2777
2789

من یه مدت فارماژلیتان مصرف کردم خیلی خوب بود انرژیم زیاد شده بود ریزش موهام کم شد ناخونامم سفت شد ولی خوندم که خیلی قویه، کپسولشم بزرگه به سختی میخورم

بیشتر واسه ریزش مو و افزایش انرژی میخوام نمیدونم چی بخورم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیوتی هلث برا موهام

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

انواع قرص اعصاب و مغزی  دکتر تجویز کرده من مشکل عصبی دارم🙂

امیدوارم زودتر خوب شی

منم یه دوره اسنترا مصرف میکردم همچنان مصرف میکنم نمیتونم قطعش کنم

منم ۲ ماه ول وومن خوردم روم اثر نداشت اصلا ویتالایز چطور بود؟

آره واسه منم چندان اثر داره ولی خوبه، ویتالایز خیلی خوب بود، این دفعه میخوام اینو بگیرم چون وقتی میخوردم خیلی پر انرژی میشدم

آره واسه منم چندان اثر داره ولی خوبه، ویتالایز خیلی خوب بود، این دفعه میخوام اینو بگیرم چون وقتی میخ ...

فارماژلیتانم خیلی انرژی میده من واسه خونه تکونی عید یکی میخوردم از صب تا شب کار میکردم😄