2777
2789

سلام روزتون بخیر

ببخشید دخترم ۱۵ ماهشه حرف نمیزنه، فقط ده روزی میشه که بعضی حرف‌ها مثل بَ‌بَ و یایا و ماما و دادا و داده و اینجور چیزارو تکرار میکنه واسه خودش، برادرزاده م ۱۴ ماهشه ولی خیلی چیزارو میگه. میدونم نباید مقایسه کرد، چون دخترم ده ماهگی راه افتاد ولی برادرزاده م الان دست میگیره به مبلها و وسایل و می ایسته‌ و با کمک اونا راه میره پس فرق دارن با هم بچه ها، ولی خب واسه یکسالگی بردیم بهداشت تاکید داشتن رو حرف زدن و بابا و ماما گفتن، نگرانم. نباید باشم؟ چیکار کنم واسه پیشرفتش؟ 🌺💚🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

سلام پسرم شش سالشه لکنت داره میداد بگه مامان میگه ماما مان کلمه رو کش میده بعضی از کلمات مثل پ چ غ و ...

خواهر زاده منم همین مشکلو داشت ، بردن گفتاردرمانی خوب خوب شده، اصلا سهل انگاری نکنین چون شوهر خواهر منم لکنت داره هنوز و تو بچگی درمان نکرد الان دیگه خیلی سخته براش، حتما تو سن کم درمانش کنین و حتما پیش گفتاردرمان خوب ببرینش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ده روز پیش گفتم ک پسرم تقریبا ۳ ساله میشه و حرف درحد ده کلمه ناقص میگه و طبق دستور شما باهاش کوتاه حرف میزنم و بیشتر کردم حرف زدن رو باهاش الان پسرم جمله میکه اما تمام کلماتش  ناقصه و ب سختی من میفهمم چی میگه همون کلمات ناقصش رو تو  جمله میاره هر چند ک جمله اش هم ناقصه و کلا دارم میبینم ک اونم داره تلاش میکنه حرف بزنه برای این ناقص گویش چیکار کنم  مثلا مامان رو ماما میگه دور رو دو میگه و حروف رو کامل ادا نمیکنه بنظرتون ب همین رویه ادامه بدم؟

عزیزم ده روز پیش گفتم ک پسرم تقریبا ۳ ساله میشه و حرف درحد ده کلمه ناقص میگه و طبق دستور شما باهاش ک ...

سلام عزیزم

خب خداروشکر 

به همین شیوه ادامه بده ، منتها چیزی که به تمرین هاش اضافه میشه اینه که جملات ناقص رو خودتون تکمیل کنی یا کلماتی که ناقص میگه رو کامل کنی 

ارتباط گیریش با بقیه چطوره ؟ موقع صحبت تماس چشمی داره ؟ توجه و تمرکزش چطوره ؟ اون سه تمرینی که ...

۶ ماه پیش لکنت گرفت تا یه ماه پیش خوب شد کلا بعد یروز یهو به شکل خیلی شدید خودشو نشون داد که الهی بره اونروز ودیگه برنگرده الانم ازگفتن کلمه هایی که توش الف هست اجتناب میکنه نمیگه تکرارکلمه داره تکرارحروف داره کلا ریخته بهم نمیدونم چه کنم

سلام عزیزم از اینکه اینقدر انسان بزرگی هستین که همچین کار خیری انجام دادین از صمیم قلبم براتون دعا میکنم من پسری سه ساله دارم خیلی خیلی فعال و پرتحرک و باهوش حرف زدنش خوبه شعر میخونه داستان میگه اما گاهی مثلا میخواد داستان تعریف کنه مکث داره مثلا میگه یه روز آقا خرررررر مکث گوشه بوودد مکث خیلی شیطون بود این لکنت حساب میشه یا طبیعیه

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست

سلام خستع نباشید 

من دخترم دو سال و دوماهشه 

و الان تقریبا دو ماهه گفتار درماتی میبرمش 

تاخیر در گفتار داره خودم خیلی کم باهاش حزفرمیزدم محیط اطرافمونم خیلی اروم یعنی زیاد جایی نمیریم و کسی نمیاد و اینکه تلوییزیون زیاد میدیدیه چند تا کلمه یاد گرفته خیلی استرس دارم که خوب نشه یا علت دیگه ای داشته باشه خودمم متاسفانه در همچین مواقع ای استرس میگیرم و اینکه گفتار درمانی که میرم تمرین میده باهاش خودم کار کنم ایا نیاز که جایی ببرم که خودشونم با دخترم کار کنن 

چیزی رو میخواد اشاره میکنه 

گاهی مامان و بابل رو اشتباهی میگه بعد خودش درست میکنه

یعنی بع من میگه بابا به پدرش میگه مامان

جمله در این حد میگه مثلا سیب من  اب من .نون من 

یا اینا هاپو

نیاز جای شلوغ ببرم مثلا خونه مادر و معمولا چقدر طول میکشهتا مشکلش حل بشه 

سلام استاتر عزیز پسر من پنج سالشه ، صداها رو بسته به اینکه کجای کلمه باشه نمی دونه تلفظ کنه ، مثلا بعضی هارو اگه اول باشن خوب میگه ، بعضی ها رو اگه وسط یا اهر باشن ، من بخش بخش مثل کلاس اول باهاش کار کنم ؟