2777
2789
پسر من ۲۱ماهه اس صحبت نمیکنه به ندرت کلمه میگه نظر شما چیه ، به زبون خودش حرف میزنه اااا ولی حتی آبم ...

تاخیر چیز ترسناکی نیست ، ممکنه عادی باشه و بدون هیچ مشکلی بچه دیر شروع کنه به صحبت ، 

ولی باید مطمئن بشیم که مشکلی نیس 

بچه ای که تاخیر داره حتما باید تست شنوایی بده ، 

دوستان عزیز تست شنوایی این نیست که فقط ببیینیم بچه میشنوه یا نه ، صدا ها و حروف فرکانس های مختلفی دارن ، یکی 2000یکی 500و.... فرکانس ها متفاوتن ، شما تست میدید تا متوجه بشید ایا همه ی فرکانس ها اوکین یا نه ، پس اول تست شنوایی ، از یکسال ونیم به بعد بچه کلمه نداشت مراجعه کنید گفتار درمانی تا ارزیابی بشه تا مطمئن بشید فقط تاخیره و مشکل همرا نیست ، 

صفحه اول در مورد تاخیر تمرین گفتم ، بیزحمت حتما انجام بدید تمرین ها رو 

سلام  پسر من 4 سال و دو ماهه هست دو ساله لکنت داره لکنتش خیلی شدیده دو جا گفتار درمانی بردم ...

بله عزیزم ، منتها برای لکنت چون من باید صدای پسرتون رو بشنوم و برام صدا بفرستید بیاید شخصی تا شماره واتساپ بدم بهتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون دو زبانه است مشکلی نیس  میتونین این تمرین رو انجام بدید  مثلا بهش تایم بدید توی 3 ...

ممنون عزیز جانم خیلی لطف کردی گلم 

دخترم با اینکه دیرتر از بقیه به حرف اومد ولی هیچ کلمه ای رو غلط نمیگه اصلا حتی سخت ترین‌ کلمات رو حتی اسم داروها رو هم به راحتی تلفظ میکنه مشکلم همین مسئله که مطرح کردم بود که فرمودین‌ باهاش کار کنم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
ممنون عزیز جانم خیلی لطف کردی گلم  دخترم با اینکه دیرتر از بقیه به حرف اومد ولی هیچ کلمه ای رو ...

خواهش میکنم عزیزم ، 

بسیار خوب 

یه تمرین دیگه هم اینه که کارت تصاویر ، حالا یا میوه ها ، حیوانات ، پوشاک و.... تهیه کنید و شما تند تند کارت رو نشون بدید و دخترتون نام ببره ، 

خواهش میکنم عزیزم ،  بسیار خوب  یه تمرین دیگه هم اینه که کارت تصاویر ، حالا یا میوه ها ، ...

این کارو کردم دسته های کارت ۵۰ تایی گرفتم و تند ازش میپرسم اونم زود جواب میداد دیگه براش تکراری شده

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
چند سالشه ؟ میتونی پیام بدی بیشتر باهم صحبت کنین 

چهار سال ودوماه باشه پیام بدین

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

سلام یه کاربر بود تو سن ۲۳ سالگی همچنان مشکل تکلم باهاش بود ای کاش اگه کسی کاربریشو یادشه تگس کنه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

سلام عزیزم

پسر من پنج و نیم سالشه

کلا درونگراست و کم حرفه

زود به حرف اومد یعنی زیر یکسال و یکسال و نیمگی شعر میخواند

ولی تو گفتن بعضی کلمات فکر می‌کنه و بعضی وقتا که اشتباه می که فوری اصلاح میکنه

این سکته هایی که توی جمله هاش داره باید درمان شه؟

بعضی وقتا کلمه رو به کش میگه که بقیش یادش بیاد

کلا میشه گفت روان نیست

باید درمان کنم؟

تمرینی برای بهتر شدنش پیشنهاد میدید؟

تو خانواده هم داییم میگن کوچیک بوده ترسیده و کلا لکنت شدید داشت فکر کنم ارث داره پسرم

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
سلام عزیزم پسر من پنج و نیم سالشه کلا درونگراست و کم حرفه زود به حرف اومد یعنی زیر یکسال و یکسال ...

سلام عزیزم 

گیر و تکرار هم داره ؟

یا فقط کش میده؟

سابقه ی لکنت داشته ؟

سلام عزیزم  گیر و تکرار هم داره ؟ یا فقط کش میده؟ سابقه ی لکنت داشته ؟

گیر داره و بعضی اوقات اشتباه میگه و سریع اصلاح میکنه ولی تکرار تا به حال نداشته. اینم بگم قاتل ترشی ه و شنیدم رو تکلم پسرا تاثیر داره  حافظه و خلاقیت خیلی زیادی هم داره ولی اعتماد به نفس ش به شدت پایینه و نمیتونه حرف دلش را بگه

اطلاعات جانبی دادم شاید به درد بخوره   

باز هم تشکر به خاطر پاسخگویی تون

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
گیر داره و بعضی اوقات اشتباه میگه و سریع اصلاح میکنه ولی تکرار تا به حال نداشته. اینم بگم قاتل ترشی ...

خب ببین لکنت یه سری علائم داره اولیه و ثانویه داره 

اولیه مثل گیر و کشش و تکرار

ثانویه مثل اجتناب کردن ، تغییر حالت صورت موقع لکنت و تکان دادن دست و پا 

عزیزم پسر شما علائم ثانویه داره 

از گفتن کلمه ای که میدونه روی اون لکنت میکنه اجتناب میکنه و مکث میکنه توی ذهنش میگرده یه کلمه مترادف با اون پیدا میکنه که اونو روان بگه یا بجای اون کلمه که لکنت میکنه هعی توضیح اضافه میده ، 

عزیزم لکنت پسر شما چون علائم ثانویه داره و از اجتناب استفاده میکنه ، سطحش پیشرفته تر شده و بهتون پیشنهاد میکنم حتما حتما درمان  رو شروع کنید 

چون ممکنه توی زندگی و روابط اینده و شغلش اثر بذاره و قطعا میذاره 

گفتار درمانی میره؟ چند سالشونه؟ عزیزم اول باید تمایز بین صدای پ و ت رو متوجه بشه ، میتونید براش مث ...

سلام عزیزم

پسر ۴ ساله ای  که صدای "ر " " گ  " و صدای "ق" رو نمیتونه تلفظ کنه رو چطور تو خونه بهش میشه آموزش داد؟

عشق یعنی اون برات ته آرامشه