بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچه م ۴سالشه بیماری ژنتیکی داره ویادگیریش کنده ولی نوار شنوایی از مغزش گرفتیم گفتن سالمه میتونی ببریش گفتار درمانی بردمش چن جلسه یی ولی خیلی طول میکشه تایاد بگیره چن جلسه فقد واس اینکه ا رو بگه دیگه نبردمش هزینه ش زیاد میشه
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
سلام دخترم 3سال ونیم هست، خ کم حرف میزنه بیشتر شیطونه، اوایل همچیزوبا اشاره نشون میداد، الان کلمه میگه بنظرتون چیکارکنم؟ خودمم افسردگی داشتم باهاش حرف نزدم بازی نکردم جاییم نمیبردم، بیشترپای تلویزیون بوده
تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
دختر من کمی دیر حرف زد ۲ سال و ۲ ماهگی اولینجمله رو گفت ولی بعد از اون هی بهتر شد اینم بگم ما دو زبانه هستیم عربی و فارسی حرف میزنیم الان ۴ سال و ۸ ماهشه گاهی خیلی کم گیر میکنه تو گفتن بعضی از کلمات میخوام بدونم طبیعی هست یا نه
بقول مامانم آدم بزرگ همگاهی گیر میفته تو گفتن کلمه ای که بچه است
ولی من دلم آروم نمیشه
همه میگن طبیعیه
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی