اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
وای خاک بر سرم چه کار کنم خیلی رضایت داشت و خیلی قبل و بعد داشت
آرگان احتمال زیاد حجم بده ولی ارگانو چون گرونه همینجوری روی محصولاتشون میفروشن من خودم کار کردم تو این مجموعه شرکت بیز . کسایی ک زگیل تناسلی داشتن طفلی ها با هزار امید ازم پک میگرفتن اکثرا هم همین قهوه ها بود ولی خوب نمیشدن دیگه من کلی یا بالاسری هام بحث کردم اومدم بیرون گفتم من کلاهبرداری بلد نیستم . البته بگما خاصیت خیییلی زیادی داره این قهوه ها سیستم ایمنیتو بشدت بالا میبره ولی دیگه دارو نیس بیاد خوبت کنه صددرصد
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
نه فک نکنم ولی روغن چرا شاید داشته باشه . روغن خراطین اصلشو پیدا کن استفاده کن تاثیر داره
حجم دهی باسن با قرص؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالت انگاری خوش نیس خواهرم ملت فقط با بدنسازی میتونید فرم بدید باسن
دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍