2777
2789
خواهش میکنم عزیزم  گفتار بچه هاتون رو حتما مورد تشویق قرار بدید تا دفعات استفاده ازونا بیشتر ب ...

پسرم یه کوچولو  مشکل لکنت داره و بیشتر وقتی هیجان زده میشه دچار لکنت میشه. 

هفته ای دو بار میریم پیش گفتار درمانگر. خیلی زیاد موثر بوده شکر خدا. 

واسه همون من رو کوچیکه هم یکم دقتم  و حساسیتم بیشتر شده. 

ممنون از نکته ای که گفتی حتما انجام میدم. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چطور میگه ؟ مثال بزن 

مثلن ب روشن کن میگه خاموش کن

ب سردمه میگه گرممه

ب بشین میگه پاشو

سی پی هست سنشم 15سالشه

قبلن اوکی بودا اتفاقا زود زبون بازکرد همه چیم ام درست میگف حدودا ی سالی هست اینجور شده اشتباه میگه😐

نه عزیزم ، عالیه 

عزیزم میشه راهنمایی کنید

پسر خاهرم خیلی زود شروع کرد به حرف زدن و واضح و کامل جمله بندی داشت و حرف میزد 

یهویی افتاد به لکنت زبان شدید 

از دوسالگی شروع شد تاره سه سالش شده و همچنان ادامه داره گاهی شدت میگیره گاهی بهتر میشه ولی کامل از بین نمیره دکتر متخصص مغز و اعصاب هم بردیم فقط ارامبخش دادن و هیچ

مثلن ب روشن کن میگه خاموش کن ب سردمه میگه گرممه ب بشین میگه پاشو سی پی هست سنشم 15سالشه قبلن اوک ...

تازگی تشنج داشتن؟

متاسفانه بچه های گل سی پی ، باید اموزششون دائمی باشه ، 

باید دوباره بهش اموزشش داد ، با کارت و تصویر باشه بهتره 

تازگی تشنج داشتن؟ متاسفانه بچه های گل سی پی ، باید اموزششون دائمی باشه ،  باید دوباره بهش امو ...

از اول  ک بدنیا اومده تاالان یکبارم تشنج نداشته

البته قبلنا گفتار درمانی میرفت مربیش میگف بعضی وقتا تشنجش لحظه ای هست ینی مثلن رفته توفکر ولی دراصل تشنج کرده نمیدونم این حرف درسته یا ن؟ 

اگر اینجور باشه ما سالم ها هم میریم تو فکر ینی تشنج کردیم😐؟ 

زبان دوم یادگرفته

ترکی

بدون اموزش

همینجوری از ماها یاد گرفته ک  خونه حرف میزدیم البته اکترا فارسی میحرفیم خیلی کم ترکی میحرفیم

ترکی همه فعل و اینا درست میگه ولی فارسی نمیدومم ی ساله چش شده اشتب میگه البته ن همیشه

گهگدار

عزیزم میشه راهنمایی کنید پسر خاهرم خیلی زود شروع کرد به حرف زدن و واضح و کامل جمله بندی داشت و حرف ...

عزیزم ، لکنت رو بخوام به زبون ساده توی بچه هایی که هوش کلامی خوبی دارن بگم اینه که ، ظرفیت کلامی مغزی بچه ها رو مثه یه لیوان در نظر بگیرید ، حالا این بچه ی باهوش و خوش کلام ما میخواد خیلی بیشتر از ظرفیت این یه لیوان استفاده کنه و یاد بگیره ، و لبریز میشه و بصورت لکنت بروز میکنه که توی مطالب اکادمیک و علمی میگن تئوری ظرفیت و تقاضا 

موقع صحبت با بچه ها نباید خیلی از لغات سنگین استفاده کرد ، نباید سرعت گفتارمون زیاد باشه و..... خیلی چیزای دیگه ، به خواهرتون هم بگید حتما پیگیر درمان باشن ، میتونید شخصی هم بیاید بیشتر صحبت کنیم 

از اول  ک بدنیا اومده تاالان یکبارم تشنج نداشته  البته قبلنا گفتار درمانی میرفت مربیش میگ ...

بله عزیزم تشنج انواع مختلف داره ، و اونم یه نوع تشنجه ، اکثر بچه های سی پی تشنج دارن و همین باعث میشه اموزش هارو از دست بدن 

دقیقا عین من، افسردگی داشتم، خودشو باتلویزیون سرگرم کرد وتمرکزنداره، دخترم سه سال ونیمه

میتونه صحبت کنه؟من که نمیدونم چکارکنم.حاله خودم خوب نیست.حوصله ندارم با بچه حرف بزنم یا بازی کنم.فقط میشینم نگاش میکنم وگریه میکنم که ازمامان شانس نداره بچم

بله عزیزم تشنج انواع مختلف داره ، و اونم یه نوع تشنجه ، اکثر بچه های سی پی تشنج دارن و همین باعث میش ...

اهان

نمیدونم

ازش نوار مغزی  و سی تی اسکن و اینا گرفتن گفتن هیچ مشکلی نیست از نظر تشنج

تشنج ک علایمی داره؟ ب جز اون علایم حاد ک غش و ایناست

علابم پنهان مثلن چیه