2777
2789

سلام خسته نباشید..عزیزم بچه ای ک میره گفتار و کاملا هم صحبت میکنه ولی بعضی کلمات یا خروف رو مثلا به پ ،ت میگه چجوری میشه اونارو یاد داد تا عوضشون کنه؟؟ و اینکه چه شعرایی باید به این بچه یاد داده بشه؟

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

سلام پسر من تقریبا سه سالسه و در حد بیست کلمه میگه اونم ناقص ک فقط من میفهمم از بدو تولد درمعرض زبان انگلیسی بوده برا همین اینجوری شده چون بعضی کلماتش انگلیسیه و کلا هم فارسی و هم انگلسیس رو خوب میفهمه فقط نمیتونه ادا کنه نمیدونم باید چیکار کنم اصلا تو فامیل چنین موردی نداشتیم چیکار کنم ایا ب مرور خودش خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسر ۴ ساله دارم جمله بندیش کمه

رنگها و بالا پیین و ... یاد نمیگیره

بردم گفتار درمانی میگفت هفته ای۲.۳ جلسه بیا

خیلی هزینه داشت اون همه جلسه.شوهرم نزاشت ادامه بدم

مهر امسال میره پیش۱ شوهرم میگه همونجا یادش میدن بهتره تا گفتاردرمانی

موندم چه کنم 😔

سلام پسرم شش سالشه لکنت داره میداد بگه مامان میگه ماما مان کلمه رو کش میده بعضی از کلمات مثل پ چ غ وچندکلمه دیگه نمیتونه بگه بنظرتون چجوری میتونم کمکش کنم که بهتر بشه؟؟بنظرتون خوب میشه یا تا آخر همین طور میمونه؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم به هیچ عنوان🌹 
سلام پسر من تقریبا سه سالسه و در حد بیست کلمه میگه اونم ناقص ک فقط من میفهمم از بدو تولد درمعرض زبان ...

عزیزم خودت خواستی زبان یاد بگیره؟منم پسرم یکسالشه میخوام دوزبانه بشه یعنی شروع کنم کلمات رو قاطی میکنه یا نمیتونه درس ادا کنه ؟

عزیزم پسر من دیر زبون باز کرد از ۲سال و۹ ماه رفت گفتار درمانی۲ جلسه در هفته پیشرفتش عالی بود ولی یه وقفه افتاد دیگه با دکتر همکاری نکرد و متاسفانه دیگه نبردمش.

الان مشکلم اینه ک ق رو گ تلفظ میکنه.خیلی سعی نمیکنه کلمات رو درست ادا کنه.

ایا لازما دوباره ببرمش گفتار درمانی؟

البته الان ۴ سال و نیمه اس

من پسر ۴ ساله دارم جمله بندیش کمه رنگها و بالا پیین و ... یاد نمیگیره بردم گفتار درمانی میگفت هفته ...

با اجازه استارتر اگه بچتون مشکل خاصی نداره و فقط تاخیر داره خودتون تو خونه باهاش کار کنین ، دختر منم تاخیر داشت البته من شاغل بودم گفتاردرمانی خیلی عزینه هاش بالا بود و نمیرسوندم بدم  سه ماهی دورکار بودم انقدر باهاش کار کردم تا زبونش باز شد مثلا رنگها رو با دو رنگ شروع مردم قرمز آبی ، با کارتون و بعد با بازی یادش دادم بعد سه تا رنگش کردم الان به یه سال نکشیده رنگهای انگلیسی رو هم بلده فقط باید باهاش اصولی کتر کنی و زمان بذاری

خواهرم یک سال و ۹ ماهشه و حدودا ۵ تا کلمه رو میگه. ولی بهش میگیم این کارو کن کامل متوجه میشه اما اگه چیزی بخواد با اشاره میخواد و میگه عِ عِ کلماتو بیان نمیکنه . میشه لطفا بگین باید چیکار کنیم براش؟ اصلا طبیعیه ؟ تازه اون ۵ تارو هم خوب نمیگه

سلام خسته نباشید..عزیزم بچه ای ک میره گفتار و کاملا هم صحبت میکنه ولی بعضی کلمات یا خروف رو مثلا به ...

گفتار درمانی میره؟

چند سالشونه؟

عزیزم اول باید تمایز بین صدای پ و ت رو متوجه بشه ، میتونید براش مثال بزنید ، پ مثه پرتغال ، پشه ، پر و..... 

ت مثه ......

بعد چند تا کلمه بگید، وازش بخواید هر وقت صدای پ رو شنید دستشو ببره بالا 

پاکت ، طناب ، پر ،توطی و.....

برای اموزش صدای پ ، باید لباشو محکم فشار بده و هوا رو خارج کنه ، میتونید با دست لباشو روی هم بذارید تا متوجه بشه ، اگر این تمرینات جلوی اینه باشه خیلی بهتره ، میتونید کاغذ رو خرد کنید و اون باگفتن صدای پ خرده های کاغذ رو حرکت بده ، یا شمع رو با گفتن صدای پ خاموش کنه ، چون با گفتن پ هوای زیادی از دهان خارج میشه ، بعد از اینکه توی سطح صدا تونست پ رو تولید کنه ، حالا بره توی سطح هجا مثه پا پو پی پَ پِ پُ ، بعد ازینکه هجا ها رو درست تولید کرد حالا کلمات ساده ای که اولش پ داره رو تولید کنه ، بعد وسط کلمه پ داشته باشه بعد اخر کلمه ، بعد باید توی سطح داستان پ رو درست بگه بعد مکالمات روز مره ، باید این روند طی بشه ، بعضی بچه ها خودشون به مکالمات تعمیم میدن ولی اکثرا باید این روند رو طی کنن ، انتظار نداشته باشید یهو توی مکالمه درست تولید کنه 

گفتار درمانی میره؟ چند سالشونه؟ عزیزم اول باید تمایز بین صدای پ و ت رو متوجه بشه ، میتونید براش مث ...

بله گلم کلاس گفتار،اودیولوژی اینا میره..۵ ساله از دوسالگی سمعک داشت و تقریبا یه سالی میشه کاشت انجام شده...خوب صحبت میکنه ولی بعضی کلمات نیاز ب تمرین دارن...ممنون از راهنماییتون