2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل معده یعنی چه جوری؟ من اکثرا اسهال م نمیدونم جرا .ولی هر وقت عصبی و مضطرب بشم اینجوری میشم و مع ...

بچه به معدت فشارمیاره ب خاطرهمیته حتماویتامین هاوبه موقع بخورمخصوصا اهن وکلسیم وویتامین دی

خب بخاطر همینایی هست که میگی. احتمالا همون استرس و اضطرابت دلیل همشه گلم

والا عزیزم من از بچگی همینجوری بودم و گاهی که بابت درد معده یا سر درد و قلب درد دکتر میرفتم میگفتن عصبی هستی و حرص نخور

حالا هم اگه غیر طبیعی باشم هم نمیدونم چون از بچگی این حالت ها رو داشتم و زود عصبی میشم و خانوادم و اطرافیان هم زیاد آدم رو خشمگین میکنن

حالا شما میدونید باید چیکار کنم که عصبی نشم و اضطراب نداشته باشم ؟فک کنم روده م خراب شده از اضطراب چون همش به خاطر بچم میترسم و با ترس و لرز کارهام رو میکنم و میگم الان باز بهوونه میگیره . چون بچم مدام این چیز و اون چیزو میخاد چون تنهاست فک کنم به خطر اونه

غلبه سودا چیه گلی .چی برات تجویز کردن 

درست نمیدونم باور کن فقط میدونم سودای خونم زیاده ، طب سنتی رفتم عرقیجات و این چیزا داد ی چن روز استفاده کردم خیلی خوب بود راحت نفس می کشیدم

جواب برای سوال ۲ و ۳ اره 

من خدایی سر در نمیارم ولی خودم این مشکلاتو داشتم بعلاوه اینکه نمیتونسم نفس بکشم دکتر رفتم گف غلبه سودا داری ، برو دکتر حتمن ک اگه خدای نکرده سوداس درمانش کنی میگن خطرناکه

بچه به معدت فشارمیاره ب خاطرهمیته حتماویتامین هاوبه موقع بخورمخصوصا اهن وکلسیم وویتامین دی

باردار نیستم

بچم دو سالشه . کلسیمم خوب بود آزمایش دادم . ولی طی بارداریم هم اسهال بودم و یبوست نشدم بر خلاف بقیه 

راستی من از بارداری تا حالا پاهام بیقراره و تازگیا سرد میشن و کم حس ن و دست راستمم اضافه شده😭

والا عزیزم من از بچگی همینجوری بودم و گاهی که بابت درد معده یا سر درد و قلب درد دکتر میرفتم میگفتن ع ...

تا خودت نخوای همش با دارو حل نمیشه. باید کارهایی انجام بدی که استرس ازت دور بشه. باید ببینی خودت چی آرومت میکنه چی استرس را ازت دور میکنه. مثلا من خودم یه دوش و یه دمنوش یا فیلم یا پیاده روی یا خودمو با افکار مثبت و بیخیالی . هرکسی با چیزی. شما شاید کتاب آهنگ شاد آشپزی یا حرف زدن .... هر چیزی. افکارت و ذهنت را بکش به سمت بیخیالی و چیزای مثبت. درکنارش از پزشک هم کمک بگیر.