2777
2789
عنوان

غم خونوادم آخر منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 41 پست
امروز که رفتم خونه خوارم ۱۰۰ ت تو کیفم بود گذاشتم تو کیفش خیلی ناراحت شد گف انگار که پول غذاهامو حسا ...

دستت درد نکنه خواهرت جوونه خودش دس بکار بشه اگه اذیت میشه بره پرستار بمونه هم جا میدن هم حقوق و غذا بهتر از خونه شوهرشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستت درد نکنه خواهرت جوونه خودش دس بکار بشه اگه اذیت میشه بره پرستار بمونه هم جا میدن هم حقوق و غذا ...

خواهرم خیلی غرور داره تو فامیل دلش نمیخاد کمتر از کسی باشه امروز باهام دردو دل کرد تازه فهمیدم چخبره خیلی عذاب آوره خودت غرق در نعمت باشی تنها خواهرت حسرت کوچکترین چیزا رو داشته باشه

خدا بزرگه عزیزم اما مواد غذایی بهتره بگیر بگو این همه سال بزرگمـ کردید که عصا دستتون باشم خدا خیرت ب ...

آره بعضی اوقات واسشون خرید میکنم ولی چه میشه کرد همیشه که نمیشه

خواهرم خیلی غرور داره تو فامیل دلش نمیخاد کمتر از کسی باشه امروز باهام دردو دل کرد تازه فهمیدم چخبره ...

بره شرکتی جایی بنظرم عیب نیس که .خدا پشت و پناهش باشه خدا بزرگه .... توم به فکر خودت باش یکم به خودت برس نزار غصه پیرت کنه همسرت به زبون بیاد

باز وضع مالی خودتون خوبه خداروشکر من وضع مالی بابام ضعیفه خودمون هم تعریفی نداریم

ان شالله شما هم به رفاه برسید منم اول ازدواجم هیچی نداشتم خداروشکر با پشتکار به اینجا رسیدیم