2777
2789

سلام من هفته هشت بارداری بودم یه هماتوم داشتم و یک روز خونریزی کردم شیاف گذاشتم بعد سه روز لک قهوه ای داشتم فکر کردم خوب شدم چون استراحت مطلق بودم رفتم سونو بهم گفت هماتومت خیلی بزرگ شده باعث شد بچه ایست قلبی کنه الان دکتر گفته کورتاژ کن البته دکتر خودم خیلی بیخیاله رفتم یه دکتر دیگه گفت کورتاژ کن الان میترسم کورتاژ کنم چون با دوا درمان بچه دار شدم الان کسی هست منو راهنمایی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین سوالو پرسیدم عزیزم میتونی قرص بری بیمارستان بزاری ولی من میترسم

چه قرصی دکتر بهم گفت کورتاژ خیلی میترسم دارم سکته میکنم از ترس نه اینکه واسه خودم اتفاقی بیوفته فقط میترسم بعد نتونم باردار بشم

من دوبار کورتاژ شدم  اگه دکترت وارد باشه مشکلی پیش نمیاد نترس

این دکتری که رفتم دکتر خودم نیست دکتر خودم میگه ولش کن خودش میوفته خوب من از اول بارداری شیاف استفاده میکردم خیلی میترسم این خانم دکتری هم که رفتم زیاد نمیشناسمش که کارش چطوره تو کورتاژ

این دکتری که رفتم دکتر خودم نیست دکتر خودم میگه ولش کن خودش میوفته خوب من از اول بارداری شیاف استفاد ...

اگه دکترت بد باشه و کورتاژ خشن انجام بشه شاید بعدش چسبندگی رخ بده ک اونم قابل درمانه 

اصلا نترس توکل کن به خدا 

منم چسبندگی گرفتم بعد از کورتاژ اولم ولی بعدش با دارو و فیزیوتراپی باردار شدم

اگه دکترت بد باشه و کورتاژ خشن انجام بشه شاید بعدش چسبندگی رخ بده ک اونم قابل درمانه  اصلا نتر ...

این دکتر آشنا نیستم باهاش ولی خوب الان تو شرایطی نیستم که دسترسی به دکتر ها راحت باشه

کورتاژ کردی چقدر بیمارستان بودی بعدش باردار شدی عزیزم

اره دوبار کورتاژ شدم صبح رفتم عصر ترخیص شدم ، یه عمل جزییه نترس بعدشم باردار شدم الان دخترم ۵ سالشه اما دومی رو نمیشم سه ساله اقدامم🤕

اره دوبار کورتاژ شدم صبح رفتم عصر ترخیص شدم ، یه عمل جزییه نترس بعدشم باردار شدم الان دخترم ۵ سالشه ...

انشالله خدا کمکت کنه دومی هم بیاری عزیزم بازم خداروشکر که حداقل یه بچه داری