2777
2789
عنوان

یه خر رو چجوری مودبانه از زندگیم حذف کنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 62 پست
با یه لگد مودبانه 

اخه میدونی اصن طرف پرروعه

موندم چجوری مودبانه بگم که ول کنه

دوس ندارم تلمم دلیت بزنم☹ ولی اگه تو گروهه حرف بزنم بهم پیام میده

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارش کنم اه☹ بدم میاد هی یکی بهم حرفای مزخرف بزنه

سوال پرسید جواب ندید حالا هر سوالی

چیزی گفت عکسالعمل نشون ندید انگار نه انگار که تو گروهه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
اخه میدونی اصن طرف پرروعه موندم چجوری مودبانه بگم که ول کنه دوس ندارم تلمم دلیت بزنم☹ ولی اگه تو گ ...

بلاکش کن پیام داد نخونده حذف کن. تو گروه جوری رفتار کن انگاز وجود نداره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
هموناییی که گفتی نگین ،همونا چارشه

ببین یا باید کلا تلو دلیت بزنم اونم بلاک کنم

یا باید مث بافرهنگا یچیزی بهش بگم دیگه پیام نده

چون زیاد مایل نیستم تلو دلیت بزنم😐 ولی نمیشه هم تلو داشته باشم هم اون بلاک باشه. چون دوست مشترک زیاد داریم زشته

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
خطتو عوض کن.چون اگ راه دیگه ای بلد بودی انجامش میدادی

نمیتونم دیگه در این حد هزارنفر خطمو دارن

همون تلمم دوس ندارم دلیت کنم

بگید من از اینجور پیام ها خوشم نمیاد لطفا رعایت کنید

اهاااا این خوبهههه

بعد یه سوال. چجوری بگم زنگ نزن کلا یا واتساپ پیام نده؟ یه بهونه بهم یاد بده که حالت پیچوندن نداشته باشه

ببین یا باید کلا تلو دلیت بزنم اونم بلاک کنم یا باید مث بافرهنگا یچیزی بهش بگم دیگه پیام نده چون ز ...

تا وقتی بنطرت چیزی زشت هست عزیزم ،همیشه اذیتی

مثل الان که تو اذیتی ،واون عین خیالشم نیس

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
خب عزیزم بلاکش کن  میتونی از تماس و پیام هم بلاک کنی کاری نداره

اخه اصلا نمیشه

هزارتا دوست مشترک داریم