2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۳ ام .نمیدونم چرا دوروزه واژنو شکمم تیرمیکشه ولی کم.خصوصا وقتی میخوام از جام پاشم.ترشحاتمم سفیده ولی خیلی زیاد شده.عادیه همش؟شماهام تیرمیکشه؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
زیاد سرپا نبودی؟ زیادی کار کرده باشی

ن دوهفته پیش رفتم خرید سیسمونی.وگرن الان از عیده ک دیگ سرپا نیستم زیاد در حد مهمونی رفتن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
اگر ترشحاتت بدون بو باشه مشکلی نیست طبیعیه

ن بو نداره

تیر کشیدن زیر شکم. انقباضات میگن طبیعیه چون رحم داره جا باز میکنه. ترشحم طبیعیه فقط اگر بودار باشه ی ...

اهان.نی نیت چیه

من ۲۳ ام .نمیدونم چرا دوروزه واژنو شکمم تیرمیکشه ولی کم.خصوصا وقتی میخوام از جام پاشم.ترشحاتمم سفیده ...

منم اول ۲۴هسم همینطورم بعد جنینم همش درحال تکون خوردن برای شما اینطور؟؟