2777
2789
عنوان

واسه ده نفر بخوام دو نوع برنج بزارم

128 بازدید | 20 پست

ازهرکدوم چند پیمانه بزارم؟باقالی پلو و زرشک پلو؟هر کدوم چندپیمانه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم که خیلی خوبه هم کم یا زیاد بودن به چشم نمیاد هم به نوعی رعایت سلیقه همه هست شاد باشی

مرسی عزیزم هرکدوم 9 پیمانه بسه؟

به نظرم که خیلی خوبه هم کم یا زیاد بودن به چشم نمیاد هم به نوعی رعایت سلیقه همه هست شاد باشی

مامان من برای هر نفر یک پیمانه معمولا در نظر می گیره و یکی دو تا هم اضافه 

حالا هر طور صلاح می دونی

ببین از کدوم بیشتر خورده میشه

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
مامان من برای هر نفر یک پیمانه معمولا در نظر می گیره و یکی دو تا هم اضافه  حالا هر طور صلاح می ...

9 تا برای ده نفر 

فکر کنم کافی کافی هست

ولی احتمال داره برنجی اضافه نمونه

اگر سفره خالی بمونه اذیت نمیشی عیب نداره

ما همیشه فردای بعد مهمونی باید غذای مونده می خوردیم

9 تا برای ده نفر  فکر کنم کافی کافی هست ولی احتمال داره برنجی اضافه نمونه اگر سفره خالی بمون ...

اگر برنج رو 9 یا 10 پیمونه گرفتی

تهش رو ته دیگ نون یا سیب زمینی قرار بده

برنجت ته دیگ نمیشه و تووی دیس خالی نیست

9 تا برای ده نفر  فکر کنم کافی کافی هست ولی احتمال داره برنجی اضافه نمونه اگر سفره خالی بمون ...

پس 10تا باقالی پلو میزارم 9تا ساده ؟

باقلا پلو چون باقلا هم داره مثلا ۶ پیمانه بپز و دو پیمانه هم باقلا

زرشک پلو هم ۷ پیمانه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

بستگی ب نوع پیمانت داره من همیشه با این لیوان استیل های قدیمی برنج رو اندازه میزنم😂مثلا برای ۵ نفر ...

مال من پیمونه ی برنج هست واسه هر نفر یک پیمونه