2777
2789
عنوان

بیاین بگین چی کنم؟

328 بازدید | 15 پست

من چند وقت پیش رفتم آموزش کاشت ناخن مربیم اولش کلی از خودش تعریف کرد

ولی بعد ک من رفتم کلاساش وسطاش قشنگ متوجه شدم چیزی بارش نیست 

پول هنگفتی ام ازم گرفته

بنظرتون برم اتحادیه شکایت کنم؟

مدرکم میده از فنی حرفه ای 

ولی بخدا هیچی یادم نداده

موقع آموزشم جوری رفتار میکرد ک آدم جرات نکنه ازش ایراد بگیره ئا بگیم فلان چیزو یاد نگرفتم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه عده رو دیدم از این قماش تو هر حرفه ای... انگار نمیخوان چیزی یاد بدن که رقیب خودشون بشن در ایند ...

اره دقیقابعضیاطرزفکرشون اینه اگه بقیه پولداربشن مافقیرمیشیم ...جهان پرازفراوانیه😑

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     

من خودم کلاس کامپیوترم میرفتم یه همچین وضعی بود حالا خدا رو شکر خودمون کامپیوتر داشتیم تمرین کردم یاد گرفتم ولز واسه این نمیدونم چی بگم بهت😁

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
من یه عده رو دیدم از این قماش تو هر حرفه ای... انگار نمیخوان چیزی یاد بدن که رقیب خودشون بشن در ایند ...

چ کنم ب نظرت 

خیلی ناراحتم چون ب سختی پولشو جور کرده بودم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
وای😑 برو دنبالش احتمالا تنها هم نیستی، اخه یعنی چی یجوری رفتار میکرد که نشه پرسید وظیفش بوده! تهران ...

خیلی عوضیه

نه کاش تهران بودم بهترین آموزشارو با ۱تومن میدن

زورت میزسه برو...چقد امثال اینا تو جامعه از ملت پول میکیرن

چجوری ینی؟برم اتحادیه؟