2777
2789
عنوان

آموزش قانون جذب در نی نی سایت 💜☔

1094 بازدید | 50 پست

سلام خانم ها. سوالی در باره ی قانون جذب دارید اینجا بپرسید چون خیلی ها تل گرام ندارند اینجا در کنار هم باشیم. من در خدمتم دوستان گلم. 💕🦋

🌊خدا فقط یکی است. لا اله الا الله

ی توضیح کلی راجبش بگین و چجوری انجامش بدیم

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری مشتری جذب کنیم

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 

میخوام به یاری خدا  یه بچه خوشگل و عاقل و سالم و باخدا و موفق داشته باشم باردارم

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
ی توضیح کلی راجبش بگین و چجوری انجامش بدیم

سلام عزیز دلم 

اینکه چه جوری انجامش بدین مفصل هست. اما توضیح کلی اگر بخوام بدم این هست که همه چیز مربوط به احساس شماست. 

و ایمان 

و باور هاتون باید صحیح باشه. 

امکااااان نداره اتفاقی برای شما بیفته و در روان شما منشأ یی نداشته باشه. 

چجوری کارپیدا کنم،چهل روز نوشتم ارتعاش فرستادم عبارات تاکیدی هم گفتم ولی هنوز۲ساله بیکارم

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     
سلام عزیز دلم  اینکه چه جوری انجامش بدین مفصل هست. اما توضیح کلی اگر بخوام بدم این هست که همه ...

ببخشید یه سوال میپرسم شما در این زمینه مطالعه داشتین؟. یا روانشناسی و اینا خوندین؟کلا اطلاعاتتون رو از کجا مییارین؟

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟
چه جوری با تمام وجودم یه چیز رو بخوام؟

باید اول دلیلش رو مشخص کنی و ببینی آیا خواستنت واقعیه یا صرفا براساس عقده های مثبت منفی گذشته ات در روانت یا ایده آل گرایی پدر و مادرت هست. یا برای تایید گرفتن از دیگرانه از روی عزت نفس کم

بی رحمانه نگاه کن به ماجرا و تحلیل و بررسی کن بدون هیچ تعصب و گارد گرفتنی 

ولی اگر هیچ کدوم از اینها نبود دیگه باید شروع کنی و روی عزت نفست کار کنی و اعتماد بر نفست

و به خودت ایمان بیاری و به خداوند یکتا اتصال پیدا کنی 

انگیزه یابی کنی در واقع