2777
2789
عنوان

آموزش قانون جذب در نی نی سایت 💜☔

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 50 پست
سلام قانون جذب چیه

قانون جذب اینی نیست که اکثر میگن 

اکثرا میگن به هرچی فکر کنی همونو جذبش میکنی 

خیر 

صرفا این نیست 

قانون جذب خیلی فراتر از این هاست اما کلی بخوام بگم حس و ایمان و باورت به هرچی باشه همون میشه چه بد که خوب 

حس خوب =اتفاقات خوب 

حس بد=اتفاقات بد 

🌊خدا فقط یکی است. لا اله الا الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام به یاری خدا  یه بچه خوشگل و عاقل و سالم و باخدا و موفق داشته باشم باردارم

وااااااااااای عزیزم تبریک میگم. خیلی کار ها میتونی انجام بدی براش. اگر توان اینو داری که تل گرام نصب کنی حتما تو گروه ما عضو شو تا کامل ترش رو بگیم بهتون 

@Arameshemahz77 

باید اول دلیلش رو مشخص کنی و ببینی آیا خواستنت واقعیه یا صرفا براساس عقده های مثبت منفی گذشته ات در ...

یه چیزی رو واقعا می‌خوام اما مثل بعضی حالات که توی خواب ایجاد میشه...مثل دویدن اما حرکت نکردن،جیغ زدن اما کسی صداتو نشنوه احساس میکنم در راستای هدفم این جوری تلاش میکنم ...از جون می‌خوامش اما واسش از جون تلاش نمیکنم

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟
میخوام به یاری خدا  یه بچه خوشگل و عاقل و سالم و باخدا و موفق داشته باشم باردارم

پیشنهاد میکنم کتاب 4اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخونید. 

همچنین کانال زندگی سالم خانم سوده هروی هم کمک کننده هست @zendeegiesaleem برای تربیت کودک یه فایل رایگان گذاشتند

و پیشنهاد خودم اینکه عزیزم حتما کتاب بخرید از کودکی براش و خودتونو اصلاح کنید تا به اون انتقالش ندید. 

جملات تأکیدی مثبت زیاد تکرار کنید و قرآن بخونید بلند

اسی یه سوال غر زدن در مورد وضعیت اقتصادی چقد تو وضعیت ما تاثیر داره و اینکه با قانون جذب چطور میشه ...

غر زدن به شددددددت تاثیر منفی داره 

هم در جهت کم کردن نیروی روانی و جذابیت درونیت 

و هم در جهت گسترش باور های منفی و احساسات بد و جذب بیشتر آنها به زندگیت 

چجوری کارپیدا کنم،چهل روز نوشتم ارتعاش فرستادم عبارات تاکیدی هم گفتم ولی هنوز۲ساله بیکارم

عزیزم شما به احتمال زیاد طلسم های روانی دارید و باید عمقی تر کار کنید. یه چیزی فراتر از قانون جذب. مثل عمقی یونگ

که زندگی سالم خانم سوده هروی مفصل براش فایل های رایگان زیادی گذاشتن 

کانال @zendeegiesaleem 

پیشنهاد میکنم کتاب 4اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخونید.  همچنین کانال زندگی سالم خانم سوده هر ...

مرسی عزیزم

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
چجوری کارپیدا کنم،چهل روز نوشتم ارتعاش فرستادم عبارات تاکیدی هم گفتم ولی هنوز۲ساله بیکارم

فقط ارتعاش و نوشتن نیست. آیا حس خوب هم داشتی؟ 

ببین گلم شما باور ها و ترمز های محدود کننده داری 

جوری که با تمرین های ارتعاشی و فرکانسی یه پات روی گازه و یه پات روی ترمز 

بنابراین حرکت در کار نیست. 

و تلاش فیزیکی و پاکسازی هم باید باشه ها.