الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخوام به یاری خدا یه بچه خوشگل و عاقل و سالم و باخدا و موفق داشته باشم باردارم
وااااااااااای عزیزم تبریک میگم. خیلی کار ها میتونی انجام بدی براش. اگر توان اینو داری که تل گرام نصب کنی حتما تو گروه ما عضو شو تا کامل ترش رو بگیم بهتون
باید اول دلیلش رو مشخص کنی و ببینی آیا خواستنت واقعیه یا صرفا براساس عقده های مثبت منفی گذشته ات در ...
یه چیزی رو واقعا میخوام اما مثل بعضی حالات که توی خواب ایجاد میشه...مثل دویدن اما حرکت نکردن،جیغ زدن اما کسی صداتو نشنوه احساس میکنم در راستای هدفم این جوری تلاش میکنم ...از جون میخوامش اما واسش از جون تلاش نمیکنم
پیشنهاد میکنم کتاب 4اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخونید. همچنین کانال زندگی سالم خانم سوده هر ...
مرسی عزیزم
دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن