سلام قشنگم
من دیر به دیر میام اینستا تازه پیامتودیدم
عزیزم من دوهفته درمانم طول کشید تا دردام رفع شد وخونریزیم واسهالم کنترل شد
دکتر به من گفت لبنیات نخور ...حبوبات نخور....چیزای چرب کمتربخور ....غذات تند نباشه...ادویه کم باشه.....غذات نمکش کمه چون پردینوزولون که میخوری ورم میکنی.....البته این رژیم غذایی برای مدت ۳ماه رعایت کردم تا کامل درمان شدم وبعد۳ماه که به صورت تدریجی میزان قرص پردینوزولونم کم شد تا اینکه قطع شد من ورزش شروع کردم چون پردینوزولون چاق میکنه اشتها چندبرابر میشهعزیزم من فقط قسمتای انتهایی رودم درگیر بود
اما توچون کل رودته طبیعتا یخورده بیشتر زمان میبره تا دارو بطور کامل عوارض بیماریمو رو ازبین ببرهاینکه بعد چندسال داروهات کامل قطع بشه یانه رو دوچیز تعیین میکنه یکی روحیتو بشدت قوی کنی واینکه استرس نداشته باشی ناراحت نشی عصبی نشی
ودوم اینکه هرماه ازمایش بدی نشون دکتر بدی بررسی کنه تا ۶ماه من اینطور بودم وکم کم پیش میرفتم ازمایشاتم بهتر وبهتر میشد
من خیلی زجرکشیدم هموگلوبین خونم شد۷باید برام خون تزریق میکردن اما خب با تغذیه خون ساز کشوندمش رو ۱۲
وقتی علائمت برطرف بشه کم کم دکتر دارو رو کم میکنه
پردینوزولون یه داروی خیلی مزخرفیه عارضه های زیادی داره
اما وقتی بیماری تو مرحله حاد دکتر مجبور تجویز کنه ولی بعدش که قطع میشه خداروشکر عارضه هاش ازبین میره
اگه الان چاق شدی اشتهات زیاد شد ساق پاهات سفت شد نترس اینا همش از عارضه های دارو قشنگم
بازم سوال داری بپرس ازم