2777
2789

سلام خانوما

من به مدت دو هفته خون تو مدفوع میدیدم و هفته پیش کولونوسکوپی کردم، مشخص شد که کولیت روده دارم (IBD)

البته جواب پاتولوژی هنوز نیومده و این تشخیص دکتره.

۷ روزه دارم روزی ۸ تا قرص مزالازین مصرف میکنم و هنوز خونریزیم قطع نشده خیلی نگرانم چقد طول میکشه قطع شه خونریزی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 

امیدوارم الان که این کامنتمو میخونی حالت بهتر شده باشه 

من خودم کولیت اولسراتیو دارم کولونوسکوپی کردم نمونه فرستادن پاتولوژی که مشکلی نداشت 

عزیزم من دوره درمانم با سه تا داروی مزالازین وپردینوزولون وازارام شروع کردم همراه با ۳۵تا انما ولی چون انما گرون براهرکسی تجویز نمیشه 

الان تقریبا دوساله درمان شدم اما هنوز دارو میخورم تا دو سه سال دیگه وبعد به کلی قطع میشه 

درکت میکنم خیلی داری اذیت میشی 

اگه سوالی داری ازم بپرس

سلام عزیزم  امیدوارم الان که این کامنتمو میخونی حالت بهتر شده باشه  من خودم کولیت اولسرا ...

وااای مرسی عزیزم

خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم❤❤

الان ۱۳ روزه دارو مصرف میکنم روزی ۸ تا مزالازین و یه نصفه پردنیزولون روزی یه دونه قرص کلسیم و یه دونه آهن هم میخورم.

هنوز جواب پاتولوژی نیومده اما تشخیص دکتر پانکولیت بوده یعنی کل روده درگیره😔

بعد دو هفته مصرف قرص، دفعات اجابت مزاجم کمتر شده تقریبا روزی ۳ بار ولی باز هم خون وجود داره البته کمتر شده و از حالت لخته طور، حالت آبکی تری پیدا کرده.

از طرفی توی اینترنت خوندم تغذیم رو باید خیلی کنترل کنم، ولی دکتری ک برام کولونوسکوپی کرده بهم گفت که رژیم غذایی خاصی نداره ولی من سعی میکنم رعایت کنم و چیزای روغنی نخورم.

الان تو این دو هفته نرفتم دکتر، منتظر جواب پاتولوژیم، الان به نظرت خطرناک نیست که خونریزی بند نیومده بعد دو هفته؟ 

به نظرت اصلا ممکنه منم مثل شما بعد چند سال مصرف قرص خوب بشم و نیاز به قرص نباشه دیگه؟

و اینکه اگه خونریزیم بند بیاد بازم باید قرصامو بخورم به همین تعداد؟ شنیدم پردنیزولون قرص قوی هست و ممکنه خطرناک باشه

ببخشید تروخدا اینقد سوال پرسیدم مرسیییییی عزیز دلم😘😘😘😘😘

وااای مرسی عزیزم خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم❤❤ الان ۱۳ روزه دارو مصرف میکنم روزی ۸ تا مزالازین و ی ...

سلام قشنگم 

من دیر به دیر میام اینستا تازه پیامتو‌دیدم 

عزیزم من دوهفته درمانم طول کشید تا دردام رفع شد وخونریزیم واسهالم کنترل شد 

دکتر به من گفت لبنیات نخور ...حبوبات نخور....چیزای چرب کمتربخور ....غذات تند نباشه...ادویه کم باشه.....غذات نمکش کمه چون پردینوزولون که میخوری ورم میکنی.....البته این رژیم غذایی برای مدت ۳ماه رعایت کردم تا کامل درمان شدم وبعد۳ماه که به صورت تدریجی میزان قرص پردینوزولونم کم شد تا اینکه قطع شد من ورزش شروع کردم چون پردینوزولون چاق میکنه اشتها چندبرابر میشهعزیزم من فقط قسمتای انتهایی رودم درگیر بود 

اما تو‌چون کل رودته طبیعتا یخورده بیشتر زمان میبره تا دارو بطور کامل عوارض بیماریمو رو ازبین ببرهاینکه بعد چندسال داروهات کامل قطع بشه یانه رو دوچیز تعیین میکنه یکی روحیتو بشدت قوی کنی واینکه استرس نداشته باشی ناراحت نشی عصبی نشی 

ودوم اینکه هرماه ازمایش بدی نشون دکتر بدی بررسی کنه تا ۶ماه من اینطور بودم وکم کم پیش میرفتم ازمایشاتم بهتر وبهتر میشد 

من خیلی زجرکشیدم هموگلوبین خونم شد۷باید برام خون تزریق میکردن اما خب با تغذیه خون ساز کشوندمش رو ۱۲

وقتی علائمت برطرف بشه کم کم دکتر دارو رو کم میکنه 

پردینوزولون یه داروی خیلی مزخرفیه عارضه های زیادی داره 

اما وقتی بیماری تو مرحله حاد دکتر مجبور تجویز کنه ولی بعدش که قطع میشه خداروشکر عارضه هاش ازبین میره 

اگه الان چاق شدی اشتهات زیاد شد ساق پاهات سفت شد نترس اینا همش از عارضه های دارو قشنگم 

بازم سوال داری بپرس ازم 

سلام عزیزممم

منم دیر به دیر میام همین که جواب میدی یه دنیا ممنون😍❤

الان من بعد گذشت یک ماه مصرف دارو، روزی دوبار میرم دستشویی و خونریزی هم هست ولی خب کمتر شده به قول شما چون کل روده درگیره بیشتر طول میکشه تا خوب بشه.

رژیم غذایی رو رعایت میکنم، نمک و ادویه و روغن خیلی کم استفاده میکنم، غذاهای چرب و پرفیبر و سرخ کردنی نمیخورم، میوه فقط سیب پخته و موز میخورم و غذا برنج و کبابو ماهی و بلدرچین و جوجه و این چیزا میخورم، نونم نون جو استفاده میکنم. مصرف شکرمم خیلی کمه

ولی چون خودم حس میکنم غلبه بلغم دارم سعی میکنم چیزایی بخورم با طبع گرم مثل خرما و عسلو دمنوش بارهنگو اینا، خوردن خرما که مشکلی نداره؟

از عوارض قرصا اینایی که شما گفتی ندارم اما دو روزه مفصل بالای یکی از ران هام درد میکنه طوری که انگار ورزش سنگین انجام دادم و همچنین بالای کمرم انگار رگ به رگ شده که نمیدونم از عوارض قرصاس یا نه، از طرفی از وقتی اینطور شدم یه مقدار سرفه و علائم سرماخوردگی دارم و تو آزمایش خونمم عفونت بود و PCT که باید بین ۰.۱۰۸ تا ۰.۲۸۲ باشه برای من ۰.۳۳۷عه که نشون میده عفونت دارم و دکتر برام قرص سیپروفلوکساسین نوشته که بخاطر عوارض زیادش مصرف نکردم😓 اخه به دکتر نگفتم سرما خوردگی دارم میگم عفونته بخاطر سرماخوردگیس خودش کم کم خوب میشه

همچنین گلبول سفید خونم بالاس و کم خونی جزئی دارم و هموگلوبینم ۱۰.۱عه و فریتینم ۱۷ که با رژیم بیشترش میکنم

راستی شما ازمایشی دادید که توش مقدار کالپروتکتین رو نشون بده؟ من دادم و بالای ۱۰۰ نشون دهنده بیماری خودایمنیه برای من ۲۱۸ بود حس میکنم خیلی بالاس دیگه

ببخشید تروخدا اینقد سوال پرسیدم اونم در این حد جزئی😅

مرسیی عزیزم که جواب دادی بهم امیدارم الان خودت خوب خوب خوب شده باشی و اصلا نیاز به مصرف قرص نداشته باشی❤❤