2777
2789
عنوان

عذاب روحیی

103 بازدید | 8 پست

پدرم مادرم پدر مادر بدی نیستن از نظر مالی تامینم کردن همیشه تا حدودی

ولی توی جمع خیلی تخریبم میکنن یادمه یسال سیزده بدر جلو همه منو زد بابام فقط برا اینکه کلید ماشین تو ماشین بوده درارو قفل کردم جلو زن پسرم عموم که خیلی مغروره خودش

یا اینکه هی بکن نکن چرا اینو گفتی چرا اونو گفتی اینجوری حرف نزن 

یا اینکه زن عموم میگه همیشه وقتی میخوردی زمین بابات دوبرابر اون دردی که گرفتی میزدتت ب حدی که سرتو که بخیه میخواس تا چند ساعت ازشون قایم کردی

الانم که دارم بشون فکر میکنم بغضم گرفته نمیدونم چیکار کنمکه فراموشم شه

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

منم خیلی مامانم بچه بودم کتکم زد.بعدش شوهرم کتکم زد

یادش میفتم دلم برای خودم کباب میشع

قلبم پر نفرت میشع اما کم کم وقتی دردام بزرگترن شدن انگار اونام کم رنگ شدن فراموش نشدنا کم رنگ شدن

سعی میکنم برای دخترم جبران کنم و نذارم اون حسی ک من از مامانم دارم اونم از من بکشه

بهم بگید براتون حمد بخونم
منم خیلی مامانم بچه بودم کتکم زد.بعدش شوهرم کتکم زد یادش میفتم دلم برای خودم کباب میشع قلبم پر نفر ...

خیلی سخته من حاضرم هرجی میخواس بزنه تو خونه میزد ولی تو جمع نه غرورم داغون شده درو جسمی فراموس میشه

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز سیزده بدر بابای منم با داداشم بد دعوا کرد جلوی فامیلا اونم قهر کرد فرداش دفترچه خدمت فرستاد زندگیش حداقل یه قدم جلو افتاد توان از دردات برای بزرگ شدنت استفاده کن پیشرفت کن درس بخون ازشون جدا شو

یه روز سیزده بدر بابای منم با داداشم بد دعوا کرد جلوی فامیلا اونم قهر کرد فرداش دفترچه خدمت فرستاد ز ...

درس میخونم ولی همینا ازارم میده وقتی یادش میفتم

درس میخونم ولی همینا ازارم میده وقتی یادش میفتم

میدونم دردایی وجود داره که هیچکس درک نمیکنه و یه زخم رو روح باقی میمونه 

موفق که شدی  به خودت میگی آفرین من بودم که این راهه سخت رو اومدم و حال همشون رو گرفتم 

بعضیا مادر و پدرها خیلی زیاد بچشون را می‌زنند. دختر دایی شوهرم هر روز بچشو کتک میزنه اگر کتک نزنه رو ...

تو جمع خوب نیس بچه فرق میکنه من بزرگ بودم