2777
2789
عنوان

رفتار با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 35 پست

منم تو یه ساختمون هستم باهاشون ، سخت ترین توقعشون اینه که هر روز باید برم دیدنشون اون اوایل که روزی دوسه بار

مادرشوهرم دختر نداره خیلی سعی کردم جای دخترش باشم صمیمی و خون گرم ، اما اون یه عینک بد بینی زده به چشمش چپ و راست از من ناراحت میشه ، چندسال هرچی بی محلیاشو بی احترامی هاشو ندید گرفتم باز سعی کردم صمیمی بشم تو خونه تکونی کمک میکردم گاهی جارو میکردم و... فایده نداره ، الان بعد پنج سال چندماهه دیگه کشیدم کنار ، زیاد نمیرم خونشون ، زیاد گرم نمیگیرم زیاد حرف نمیزنم ، یعنی در قالب احترام و رسمی بودن باهاشون رفت و آمد میکنم ، خودشم فهمیده من عوض شدم ، تقصیر خودشه متاسفانه ، اصلا از اول هم نباید صمیمی شد به خیال اینکه  به به من چقد عروس خوبی میشم و میشم دختر نداشته مادرشوهر و .... ، بعضی ها جنبه خوبی زیادی رو ندارن کم کم میشه وظیفه ات و بیشترشو ازت توقع دارن و اگه یه بار لطف نکنی ازت ناراحت میشن ،دیگه توقعش به جایی رسیده بود جارو رو میزاشت وسط خونه من از دانشگاه میومدم میگفت فلانی(جاریم) هروقت از راه می رسید سریع جارو میزد ، که یعنی پاشو جارو کن ، 

خلاصه سرتو درد نیارم

همه مثل هم نیستن مادرشوهر خوب هم پیدا میشه ،   درکل بد عادتشون نکن 

الکی خدمت نکن به نیت عزیز شدن 

به همون سرعتی که خونه شون کثیف میشه لطف تو هم فراموش میشه

اگه بی احترامی دیدی واسه خودت، شخصیتت ارزش قائل باش به شوهرت هم بفهمون که باید احترام تو حفظ کنن 

نمیدونم شاید من اگه از اول جلوی توقع زیادیشون می ایستادم و محکم میگفتم نه من سختمه روزی چندبار برم دیدنشون با شوهرم به مشکل میخوردیم از اون اصرار و از من انکار میشد ، ولی الان که تو این مدت شوهرم خودش متوجه رفتارای مادرش شده و میدونه خوب باهام رفتار نمیکنه طرف منه و اگه نرم خونشون دیگه چیزی نمیگه 

اینا تجربیات و درد دل من بود خواهر 

بعضی از دوستام هستن که با خانواده همسر تو یه ساختمون زندگی میکنن ولی مشکلات منو ندارن

امیدوارم خانواده شوهرت با فرهنگ باشن و به سختی نیوفتی

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو یه ساختمون هستم باهاشون ، سخت ترین توقعشون اینه که هر روز باید برم دیدنشون اون اوایل که روزی ...

عزیزم میدونی منم حوصلم نمی‌کشه روزی چند بار برم خونشون چند بار حرفش شده میدونم که اره در آینده همچین توقعی از من دارن مادر شوهرم خیلی تمیز و مرتبه همیشه تازه الان که نامزدم یه وقتایی که شام دعوتم می‌کنه همش میزنه تو سرم وای پام درد می‌کنه امروز کل خونه رو تمیز کردم و ...

نمیدونم چرا حس میکنم این حرفو میزنه که به من برسونه میای اینجا کمکم نمیکنی و....

عزیزم میدونی منم حوصلم نمی‌کشه روزی چند بار برم خونشون چند بار حرفش شده میدونم که اره در آینده همچین ...

دقیقا ، اگه سالمه و خیلی پیر نیست زیادی کمکش نکن وظیفه ات نشه بعدا ، خودتو مشغول کن محل به این حرفاش هم نده به روی خودت نیار داره به در میگه دیوار بشنوه 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
دقیقا ، اگه سالمه و خیلی پیر نیست زیادی کمکش نکن وظیفه ات نشه بعدا ، خودتو مشغول کن محل به این حرفاش ...

اره سالمه ولی پاش درد می‌کنه زیاد نمیتونه راه بره ولی کاراشو خودش و دخترش که هفته ای یه بار میاد انجام میده

عزیزم آخه شوهرم اونموقع فکر می‌کنه به مامانش توجه نمیکنم و.....!؟؟

اره سالمه ولی پاش درد می‌کنه زیاد نمیتونه راه بره ولی کاراشو خودش و دخترش که هفته ای یه بار میاد انج ...

خب خوبه باز دختر داره 

نمیگم که اصلا ولی حواست باشه وظیفه ات نشه ، بیشتر هم سعی کن هر کاری میکنی یا جلوی شوهرت باشه یا شوهرت بفهمه که تو فلان خدمت و کردی منت نزار ها ، فقط خبر داشته باشه خوبه براش عزیزتر میشی

بازم من شناخت ندارم از خانواده همسرت 

اگه آدمهای خوب و بی آزار و کم توقعی هستن که راحت کمک کن بهش بنده خدا خوشحال هم میشه ثوابم میبری