2777
2789
عنوان

کودک بد غذا دارید؟کم وزنه؟

437 بازدید | 35 پست

سلام

من مادرم 

مادر دوتا دختر

یک ده ساله

یک بیست ماهه

دختر کوچیکم مثل دختر بزرگم به شدت کمبود وزن داره

البته همون وزنگیری بهداشت

خودم وزن نمیکنم

امروز تو سایت نگاه میکردم دنبال تاپیک های مادران با بچه کم وزن 

برکشتم به هشت نه سال پیش

وقتی از کمبود وزن دخترم شاکی بودم

وقتی برای یک کیلو یک کیلو اضاف کردنش کلی وقت و انرژی میزاشتم

سندروس سانستول ویل کید پدیاشور گین آپ

شربت باریچ

زینک

و و و 

حالا میخوام از تجربه به شما بگم

بیشتر این شربتها جنبه تبلیغاتی داره

از طرفی بعدا هزاران مشکل شاید ایجاد کنه مثل زینک که الان میگن باعث بلوغ زودرس میشه

چند سال بعد مثل امروز من یک بچه تو سن بلوغ دارید که چاقی میتوته بلوغش رو جلو بندازه

تاپیک میخوندم که توش نوشته بود شیرینی خامه ای یا سیب زمینی سرخ کرده میدم بچم وزن بگیره

افزایش وزن ارزش دادن اینقدر قند به بچه رو داره

با قاشق دنبال بچه ها نباشید پای تی وی و موزیک و کارتون بهشون غذا ندید

فقط سه ماه روی خودتون کار کنید و بزارید خودش تعیین کنه چقدر بخوره

وقتی گفت نه حتی یک قاشقم دیکه ندید

دختر کوچولوی ده سال پیش که تمام مدت نگران وزنش بودم الان ده سالشه

سن بلوغه

قدش ۱۵۱ هست و وزنش ۳۸

همه چی میخوره و من فکر میکنم به تمام اون نگرانی های الکی 

بیخیال حرف مردم

هر کی گفت محکم و استوار واستید و بگید دور از جونش گوسفند که پروار نمیکنم

تن سلامت میخواد که داره

حالا دختر کوچولوم بیست ماهشه و نه کیلو اما دیگه نه حرفی روم اثر داره نه دنبال وزن کردنم نه دنبال دارو و دوا 

نصیحت یک مادر که این راه رو رفته

آفرین ریلکس باش بچه به مادر با اعصاب آروم نیاز داره تا تپل بودن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم ۸ سالش ۲۳ کیلو خیلی لاعر از همون ۱ سالگی وزنش کم بود تا حالا ب قول شما انواع شربت هم دادم اخرش خودش و همون اشتها کم ... دخترتون از کی اشتهاش بهتر شد؟؟قدش هم ماشالله خیلی خوبه... علامت بلوغ داره؟

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

از اول سبک غذایی سالم رو شروع کنیم

و سعی کنیم به همه فشارا غلبه کنیم و درگیر وزن و خوراکشون نشیم

چند کیلو مایین و بالا نه ارزش فشار روانی به کودک رو داره نه ارزش حتی دادن یک لقمه ناسالم

دختر منم ۱۰ ماهشه ۸ کیلوئه

وزنش کمه نگران بودم مشکلی داشته باشه آزمایش ادرار و خون داد 

عفونت ادراری جزئی داشت که با دارو رفع شد

اصلا نگران وزنش نیستم چون خودم و همسرم لاغر بودیم بچگی

انشالله همه ی بچه ها سالم باشن چاقی لاغری مهم نیس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خانمی من پسرم هیچی نمیخوره. کمکم کن. چیکار کنم غذا بخوره. ده ماهشه. تاپیکامو بخون

پسر منم تقریبا ده ماهش ..شاید دندون داره پسر من اشتهاش خوب بود ولی برا دندوناش ۱ هفته تمام لب ب هیچی نمیزد حتی شیرم ب زور میخورد تا جایی ک حال نداشت راه بره دندون ک دراورد دوباره هوب شد  ولی باز دندون جدید و همون بی اشتهایی😣

دختر منم ۸ سالش ۲۳ کیلو خیلی لاعر از همون ۱ سالگی وزنش کم بود تا حالا ب قول شما انواع شربت هم دادم ا ...

دختر من دو ساله اینجوز شده

دقیقا هم وزن دختر شما بود اون سن

پنج سالگی ۱۴ کیلو بود

با شروع جهش رشدی اینجوری شد

فقط سینش کنی برجسته شده

سلام گلم من ک مجردم مادرنیستم ولی بچه خاهرموبزرگ کردم ک بهم مامان البته بعضی وقتا😊میتونی بری بهداشت محله تون ک ببینه چک کنه بچه رودارویی چیزی بهش بده منم اینطورشدوزنش کم اشتهانداره بردمش دکترچک آپ کامل ووآزمایش خون خداروشکر ک سالم دراومدولی کمبودویتامین چون زیادنمیخوره یچیزای مقوی وعدس ومیوه وایناگف بخوره خوب میشه 

خانمی من پسرم هیچی نمیخوره. کمکم کن. چیکار کنم غذا بخوره. ده ماهشه. تاپیکامو بخون

من سعی میکنم مقوی درست کنم ک اگ کم هم خورد کالری غذا سالم باشه و کامل... اب سوپ شو شیره بادام میریزم و گردو اسیاب و جوانه ماش یا عدس خودم درست کردم و اب قلم و گوشت و کدو حلوایی و زرده تخم مرع و ی مقدار کره ... اگ چند قاشق هم بخوره تمام ویتامین ها به بدنش میرسه