2777
2789
عنوان

همه از مادرشوهر مینالن من از

260 بازدید | 11 پست

مادربزرگ شوهر

من مادرشوهر ندارم شکر عالمین هزاران بار

اما خونمون نزدیک مادربزرگ شوهرم هست و تنها زندگی میکنه و هفته یه بار میریم سر میزنیم 

تا حالا بهش هیچ بی احترامی نکردم رفتم همش سر پا بودم خونش و فقط سر سفره نشستم 

منتی نیست اصلا

اما این نیش و کنایه های زیر پوستیش اذیتم میکنه

دختر کوچیکمم شیطونه لج افتاده باهاش

در حدی که دختر م دیشب داشت مثلا نماز میخوند تو سجده بود گفت ایشالا دیه پا نشی

دخترم ۴سالشه😢😢

خیلی رک و بدون تعارف بگو بار اخرتون باشه به دخترم توهین میکنین والا جور دیگه ای برخورد میکنم

سر بچه با احدی تعارف نداشته باش 

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا...  چرا باید همچین حرفی بزنه اخه...

همینجوری بی دلیل لجه با شما و دخترت ؟؟

ب شوهرت گفتی این حرفش رو ؟؟

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
وا...  چرا باید همچین حرفی بزنه اخه... همینجوری بی دلیل لجه با شما و دخترت ؟؟ ب شوهرت گفتی ای ...

دیشب مهمون بودم خونم 

دخترم میریم خونش کلی شیطنت میکنه ماهم مثلا بچه رو دعوا کنیم میگه بچس اما از اون ور معلومه کینه میکنه مثلا اوقات تلخی نشه تا بازم بریم خونش

اما زیر پوستی حرفای تلخ میزنه

شوهرم میگه ولش کن پیرع و....

عیب نداره عزیزم پیره معلومه خودت هنوز بچه ای که از مادر بزرگ شوهرت به دل میگیری 

یااااا خدااا

عزیزم به بچه ام نگفته تو که بگم وای چرا شما نگفتی

گفته ایشالا دیگه بلند نشی از جات

واقعا بعضیاتون خیلی ریلکسین

خدا بیامرزه مادربزرگ همسرمو واقعا گل بود انقدر خوب بود با محبت کاش بجای اون مادر شوهر میرفت انقدر بی رحم بود که حتی نون به پیرزن نمیداد وقتی پدرشوهرم میومد ادای عروس خوبارو در میاورد  

سنگ صبور نداری؟هوالسمیع🌱
یااااا خدااا عزیزم به بچه ام نگفته تو که بگم وای چرا شما نگفتی گفته ایشالا دیگه بلند نشی از جات و ...

نمی‌دونم شاید ریلکسم حق با توعه ولی باور کن با آدم بد قلق پیر نمیشه بحث کرد خدا بزرگه نگران نباش انشالا صدو بیست ساله شه بچه ت