2777
2789
عنوان

شما جای من بودید می رفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 39 پست

خواهر شوهر نداری بیاد پذیرایی کنه؟

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

حالا شوهرم میگه تو نیای منم نمیرم.‌

اختیارم داده دست خودم که برم یا نه

ولی مادرشوهرم فکر کنم ناراحت شده.‌

بعد من اصلا اهل مهمونی و لین‌چیزام نیستم. فقط جاهای ضروری رو میرم.‌

ولی دپرس شدم از دیشب. آرامشم به خورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه شما دو ماهه عقد کردی بزرگ خاندان که نیستی اون قدیمی تره معلومه اول اون پاگشا میشه

بعدم من عموتو نمیشناسم نمیام یعنی داری بشوهرت یاد میدی اونم خونه اقوام تو نیاد مگه اون میشناسه همه رو؟؟

بعدم رفتی کمک کن در حد سالاد درست کردن و غذا کشیدن

پذیرایی هم بذار بعهده شوهرت

حالا مادرشوهرم‌ ناراحت شده که چرا نمیاید. من سوالم‌اینه دلیل حضور من اونجا چیه؟ هیچ دلیلی نمیبینم ...

انقدرا هم ناشناس نیستن، عموی شوهرت و خانوادشن و از آخر که باید بشناسیشون. ضمن اینکه شما هم مهمانی و اندازه مهمون بودن و تازه عروس بودنت کار کن

رفتار شما زشته و هرکس حرفاتون رو بخونه حس حسادت رو برداشت میکنه. اونا عروسیشون جلوتر بوده و طبیعیه زودتر پاگشاشون کنن، از طرفی در بحث عروسی هم هرچند کارشون اشتباه بوده اما به شما ارتباطی نداشته که عروسی شلوغتر گرفتن، شما هم ناراحت بودی بیشتر دعوت میکردی حق شما رو که نخوردن

دیگه شما دو ماهه عقد کردی بزرگ خاندان که نیستی اون قدیمی تره معلومه اول اون پاگشا میشه بعدم من ع ...

این خوبهه

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
خواهر شوهر نداری بیاد پذیرایی کنه؟

چرا یه خواهر شوهر دارم.از خودم بزرگتره 

‌ولی تنهایی که نمیتونه

...

راستش اصلا خوشم‌نمیاد اونجا حتی یه چای پذیرایی کنم. نمیدونم چرا

ما عروسی کردیم همزمان خونه خریدیم. یک نفر نه ما رو پا گشا کرد. نه توی عید اومدن خونه مون رو ببینن....

ما رسم داریم....شوهرم‌میگه عموم اینا هر کدومشون خونه خریدن براشون کادو بردیم....عروسی بچه هاشونم

حس میکنم خودشم‌ناراحته....

ما اصلا شبیه عروس دوماد نبودیم

حالا چرا موقع پذیرایی من باید برم؟

چرا یه خواهر شوهر دارم.از خودم بزرگتره  ‌ولی تنهایی که نمیتونه ... راستش اصلا خوشم‌نمیاد اون ...

ب نظر من دیگ از جاتم بلند نشی بده

حالا بازم خودت میدونیا

دیگه شما دو ماهه عقد کردی بزرگ خاندان که نیستی اون قدیمی تره معلومه اول اون پاگشا میشه بعدم من ع ...

عزیزم‌من‌نمیگم‌چرا اول اونو پاگشا کردن؟

من‌ میگم‌چرا من باید برم از اون‌پذیرایی‌کنم؟

بعدم به شوهرم‌چیزی یاد ندادم

شوهرم‌خودش ناراحته ازشون. اصلا  تبریک عید هم بهشون‌نگفته

...ما مریض شدیم

کرونا گرفتیم. کسی حالمونم نپرسید من بیمارستان بودم. 

چرا یه خواهر شوهر دارم.از خودم بزرگتره  ‌ولی تنهایی که نمیتونه ... راستش اصلا خوشم‌نمیاد اون ...

ببخش ولی ی ذره زیادی غرور داریا 😐 چی میشه خب برو ی کمکی بده ب مادرشوهرت . با اخلاق خوب و روی گشاده شخصیت خودت و نشون میدی

عزیزم‌من‌نمیگم‌چرا اول اونو پاگشا کردن؟ من‌ میگم‌چرا من باید برم از اون‌پذیرایی‌کنم؟ بعدم به شوهرم ...

برو 

یکم سنگین رفتار کن ولی 

اینطوری ک تو میگی فک میکنن داری قیافه میگیری و ...

ببخش ولی ی ذره زیادی غرور داریا 😐 چی میشه خب برو ی کمکی بده ب مادرشوهرت . با اخلاق خوب و روی گشاده ...

اره...یه کم‌مغرور هستم ولی خواستم ببینم‌حضور من اونجا ضروریه واقعا.....چون من هیچوقت ندیدم مثلا عروس خودمون بیاد کار کنه واسه پاگشای مثلا پسردایی ام. 

به خاطر همین عجیب بود برای من......ما روابطمون خیلی رسمیه....

عزیزم‌ منم به مادرم گفتم همینو گفتم‌برم اونجا کار نمیکنم راستش یه کم به غرورم بر میخوره.‌من بعد از ...

نمیدونم والا

ما تازه عروس رو ازش توقع کار نداریم

تا یه سال حدودا

خیلی بخواد خودش ظرفای غذارو کمکمون بیاره یا ببره

عزیزم‌من‌نمیگم‌چرا اول اونو پاگشا کردن؟ من‌ میگم‌چرا من باید برم از اون‌پذیرایی‌کنم؟ بعدم به شوهرم ...

الان عقدید یا رفتید خونه خودتون؟؟؟

یهربار فرصت بده بهشون اگه متقابلا شما رو دعوت نکردن بعد رابطه رو قطع کن

بعد چرا باید بری پذیرایی کنی؟؟؟

نمیدونم والا ما تازه عروس رو ازش توقع کار نداریم تا یه سال حدودا خیلی بخواد خودش ظرفای غذارو کمکم ...

ما هم‌همینطوریم.....ما خودمون ۵ ساله عروس داریم. اصلا واسه هیچ‌مهمونی بهش زنگ نمیزنیم که بیاد کار کنه. میاد میشینه مثل مهمون

برای من عجیب بود که من هنوز هیچ‌جا پاگشا نشدم و برم‌کار کنم‌جلوی کسانی که هنوز منو پاگشا نکردن. 

اره...یه کم‌مغرور هستم ولی خواستم ببینم‌حضور من اونجا ضروریه واقعا.....چون من هیچوقت ندیدم مثلا عروس ...

نمیدونم شاید اگ منم جای تو بودم این طور میشدم . البته ک هر خانواده رسم و روابط خودش و داره . ببین این موضوع فقط ب خودت برمیگرده اگ قراره بری و بیای و ناراحت بشی و خدایی نکرده با شوهرت دعوات بشه یا اعصاب خودت خرد بشه نرو . اما میتونی بری و خیلی خانومانه رفتار کنی . نه خیلی خشک باشی و نه خیلی جلف