2777
2789
عنوان

شما جای من بودید می رفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 39 پست
الان عقدید یا رفتید خونه خودتون؟؟؟ یهربار فرصت بده بهشون اگه متقابلا شما رو دعوت نکردن بعد را ...

خونه خودمون هستیم. خونه هم خریدیم ولی یک نفر هم نیومد دیدن خونه مون. غیر از مادر خودم و مادرشوهرم. یه کم‌ ناراحتم از همه....

خونه خودمون هستیم. خونه هم خریدیم ولی یک نفر هم نیومد دیدن خونه مون. غیر از مادر خودم و مادرشوهرم. ی ...

خب اگه اینطوریه درسته باید میومدن

ولی اگه میخوای ناراحتی پیش نیاد برو گله هم بکن اگه باز نیومدن دیگه اهمیت نده بهشون

به مادرشوهرت هم بگو شما براشون همه کار کردی اونا برا بچه شما کاری نکردن که بدونه دلیلشو

من بیست ساله ازدواج کردم و معتقدم ادم هر جا میره مهمونی باید به میزبان کمک کنه

ولی حد و حدود رو نگه دار

نیاز نیست همه کارها رو مدیریت کنی و ....

در حد سالاد درست کردن یا سیب زمینی خودتو مشغول کن

اگه توقع پذیرایی دارن میوه و چایی بچین شوهرتو صدا کن ببره

موقع غذا به جای بردن سفره و چیدن میز برو غذا بکش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدرا هم ناشناس نیستن، عموی شوهرت و خانوادشن و از آخر که باید بشناسیشون. ضمن اینکه شما هم مهمانی و ...

عزیزم شما منو نمیشناسی

من یک درصد هم‌حسادت نمیکنم بهشون

من اصلا آدم درونگرایی هستم

از مراسم و اینجور چیزا خوشم نمیاد

حتی از خدام بود که عروسی ما افتاد وسط کرونا

منتها خوشم نیومد که مادرشوهرم زنگ زد برم اونجا 

مشکلم این بود

وگرنه من اصلا به عروس اونا یا مراسمشون‌ حسادت نکرده و نمیکنم

فقط از فامیلها ناراحت شدم که دیدن خونه مون نیومدن....یا مریض شدم حالی ازم‌نپرسیدن

ولی من الان باید برم ‌پذیرایی

شوهر خودمم حس کرده اینو....و گفت هر جور خودت تصمیم‌میگیری منم همون کارو میکنم......با اینکه عاشق مادرشه ولی گفت نمیخوام جلوی عموم اینا کار کنی.حتی تبریک عیدم بهشون‌نگفته هنوز. احساس میکنم ناراحته از دستشون

نگرانی من الان عموی شوهرم و عروسش نیست. فقط میگم‌مادرشوهرم بهش برنخوره. که میخوره احتمالا😛

عزیزم شما منو نمیشناسی من یک درصد هم‌حسادت نمیکنم بهشون من اصلا آدم درونگرایی هستم از مراسم و این ...

عزیزم منم درونگرام ولی اگه کل حرفات درست باشه و مشکلت فقط درونگرایی و بی علاقگی به جمع باشه از نیومدن این و اون به خونت یا تماس نگرفتنشونم نباید برنجی...

شما بیشتر مغروری

و البته چه غرور چه درونگرایی هیچکدوم زیادیش خوب نیست، انسان باید در تعادل زندگی کنه

الان عقدید یا رفتید خونه خودتون؟؟؟ یهربار فرصت بده بهشون اگه متقابلا شما رو دعوت نکردن بعد را ...

خب باید پذیرایی کنم چون‌مادرشوهرم نمیتونه....سنش بالاست....زشته اون جلوی من پذیرایی کنه

خواهر شوهرمم هر وقت غذا درست میکنه اصلا از آشپزخونه نمیاد بیرون.......

عزیزم منم درونگرام ولی اگه کل حرفات درست باشه و مشکلت فقط درونگرایی و بی علاقگی به جمع باشه از نیومد ...

عزیزم درونگرا بودن من به این معنی هست که فقط مهمونی های ضروری رو میرم....از روی ادب و احترام.....مثلا اگه فامیل درجه یک من خونه بخره یک بار از روی احترام وظیفه خودم‌میدونم برم و کادو ببرم. اما اهل رفت و آمد نیستم. یا اگه بچه شون بیاد دنیا یک بار باید برم. نه که اصلا رفت و آمد نکنم و هیچی برام‌مهم نباشه. اونجوری که دیگه نمیشه توی اجتماع زندگی کرد. 

درسته من درونگرام ولی وقتی خونه میخرم حداقل باید یکبار خونه ام بیان. اگه هم‌نمیان پس موقع مهمونی هم منو برای پذیرایی دعوت نکنن. حرف من اینه

عزیزم درونگرا بودن من به این معنی هست که فقط مهمونی های ضروری رو میرم....از روی ادب و احترام.....مثل ...

عزیزم نظر شما محترمه ولی من قبولش ندارم. اگر تاپیک زدی تاییدت کنن که خب ظاهرا کسی این کارو تایید نمیکنه، اگرم سوال پرسیدی که نظراشون رو گفتن. در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

شما از الان هیچی نشده داری بذر اختلاف میپاشی

عزیزم نظر شما محترمه ولی من قبولش ندارم. اگر تاپیک زدی تاییدت کنن که خب ظاهرا کسی این کارو تایید نمی ...

من فقط تاپیک زدم‌نظرات مختلف رو بخونم. 

منظورتون رو از بذر اختلاف هم نمیفهمم

شوهر خودم هم زیاد مایل نیست بره. اصلا تبریک عید هم به عموهاش نگفته. اونا از قبل با هم اختلاف رو داشتن. من این وسط چه کاره ام؟

شوهرم گفت اونا برای من مهم نیستن. هر جور تصمیم بگیری من انجام‌میدم. 

من که نگفتم حق نداری بری. 

حتی بهش گفتم اگه دوست داری اونجا باشی تو برو. بگو خانمم رفته شهرستان. ولی گفت‌ من اصلا خودمم دوست ندارم برم