2777
2789
عنوان

شما جای من بودید می رفتید؟

621 بازدید | 39 پست

سلام دوستان

من دو ماهه عروسی کردم.‌به خاطر کرونا مراسم نگرفتیم. یه عقد ۲۰ نفره گرفتیم و خیلی از فامیلها دیگه نتونستن بیان. 

دو ماه قبل از ما پسر عموی شوهرم توی اوج کرونا ۱۰۰ نفر رو دعوت کرد و عروسی گرفت و الان هم هی پاگشا میشن و ....

حالا مادرشوهرم میخواد پسرعموی شوهرم رو پاگشا بکنه. اینم بگم که عموی شوهرم و زنش توی مراسم ما بودن اما فعلا پاگشامون نکردن. 

حالا دیروز مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم که  پسرعموتو و زنش و اینا رو میخوام دعوت بکنم تو و زنت هم بیاید. یعنی به عنوان میزبان بریم اونجا و البته من باید برم اونجا کار بکنم. 

من به شوهرم گفتم پسرعموت رو نمیشناسم و تا حالا ندیدمشون و عموت هم هنوز منو پاگشا نکرده و من روم‌نمیشه بیام. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من برو 

ولی هی خودتو نکش کار کنی 

ن اینجا فقطا کلا 

وقتی یکم کار میکنی ب چشم میاد

ولی اگ همش کار کنی فک میکنن وظیفته

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

حتما برو چرا نری خب هر مهمونی واسه اشناییه دیگه . نزار شوهرت تنها باشه همون اول زندگی ساز مخالف نزن ولی دیر برو و زیاد کار نکن نزار کار کردن وظیفت شه

میرقصانم زندگی را به سازم
میرم البته کار نمیکنما😁

عزیزم‌ منم به مادرم گفتم همینو

گفتم‌برم اونجا کار نمیکنم

راستش یه کم به غرورم بر میخوره.‌من بعد از عروس اونا اومدم. هنوز هیچ کس پاگشامون نکرده. بعد من برم جلو دهن اونا پذیرایی کنم؟

واقعیتش دلیل اصلیش اینه به غرورم بر خورد.

ولی مادرم‌میگه اگه رفتی باید بری اونجا کار کنی. چون تو اونجا میزبانی و اگه بشینی و مادرشوهرت کار کنه زشته. منم گفتم‌نمیرم.