2777
2789

امروز سالکرد عشق مون بود 😔

قراره سفر داشته باشیم منم یک هفته میشه آی یوآی کردم خوب نیست بار کش بدم و گشنه بمونم‌صبح رفت یه دونه نون با سه تا تخم‌مرغ اورد گفتم چرا بمن‌نیاوردی چیزی نگفت رفتم‌پختم اوردم میخاستم یه لقمه بخورم گفت تو ک قرار بود نخوری منم گذاشتم اولش گفت بیا بخور بیا گفتم‌نمیخاد خودت بخور‌ ازینکه دونفر گشنه باشیم یکی باشیم بهتره من بخود کیک میگیرم  بعدش گفت با تو ادم حق نیست حرف بزنه باید بیاد لگد مال کنه منم گفتم بیا بکن😔 اومد مثل وحشی ها لگد زد سیلی زد 😔ب کمرم زد ب دلم زد فقط یادمه میگفتم خواهش میکنم ب کمرم نزن 😔😔 اینم از تحفه اش بمن 😣😣همش میزنه ولی در حد سیلی اینبار خیلی زد  نمیفهمم چرا من اینقدر بدبختم یکبار ببینی طوری میخاد ک اندازه نداره یکبار اینطوری میکنه منم خرم ک همیشه فراموش میکنم و پیش قدم میشم همش اخطار میده ک طلاقت میدم برو خونه بابات 😔😔ناسلامتی ۱۶ سال مثل  دیوونه ها پشتم بود تا منوگرفت و اون وقتا یادمه خیلی بهش کم‌محلی میکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا میدونه که راحت بچه نمیده وقتی اینطور میزنه و تهدیدت میکنه به طلاق چرا اصرار داری بچه بیاری

♥️💞زندگی مثل آب توی لیوانه ترک خورده  میمونه...بخوری تموم میشه نخوری حروم میشه....از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه....

من که دقیق نفهمیدم چی به چی شد 

ولی مردی که برا بچه ای که میخواد به وجود بیاد ارزش قائل نیست وتو رو میزنه پدر و همسر خوبی نیست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
تو هم كادو بهش ميدادي  ...به هيكلش

😔😔😔من چقدر دوستش داشتم بهش استوری گذاشتم چقدر بخاطرش غصه خوردم اون اینطوری جوابمو داد😔

چیکار کنم پشیمون بشه؟ دوماه بخاطر این آی یو آی لعنتی سرگردون شدم اخرش اینطوری زد تو کمرم و دلم 😔😔😔 دلم داره میترکه ازغصه

من که دقیق نفهمیدم چی به چی شد  ولی مردی که برا بچه ای که میخواد به وجود بیاد ارزش قائل نیست و ...

آره میدونم 😔😔 فقط مادرش خودشو و خواهراش براش ارزش دارن دیگه ب همه زنا ب چشم هرزه نگاه میکنه بخدا قسم میخورم هر بار ک میزنه حتی اینبار اصلا حرفی نیست و ارزش زدن داشته باشه مخصوصا امروز من گفتم تو بخور من بعدا یه جیزی میخرم بخودم