2777
2789

مسافرت رفته بودین؟

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمد و توحید خوندم بهتر باشن عزیزم از کجا گرفتید

نمی دونم.قبل از عید یه بار دندان پزشکی رفته نمی دونم اصلا کرونا است یا انفلوانزا است زنگ زدم ارژانس پرسیدم گفت می توانه از علایم کرونا باشه

نه 

با حمدو توحید خوب نمیشه زودتر بره تست بده اگه مثبته دارو مصرف کنه به همراه مایعات فراوان سوپ اب پرتغال قرص ویتامین سی قرقره اب نمکو سرکه سیب

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
با حمدو توحید خوب نمیشه زودتر بره تست بده اگه مثبته دارو مصرف کنه به همراه مایعات فراوان سوپ اب پرتغ ...

امشب ارژانس زنگ زدم نیامدن فردا می برم بیمارستان دعا کنید کرونا نباشه  

امشب ارژانس زنگ زدم نیامدن فردا می برم بیمارستان دعا کنید کرونا نباشه    

ایشالا که نیست همین امشب قرقره کنه ابم زیاد بخوره

از سر شب مدام مایعات دادم 

اگه شوهرت مثبت بود خودتونم تست بدیدو کارای لازم

شمام قرقره کنید خیلی تاثیر داره

علایمش چیه

اگه شوهرت مثبت بود خودتونم تست بدیدو کارای لازم شمام قرقره کنید خیلی تاثیر داره علایمش چیه

تب و لرز و بدن درد سردرد شدید داره  حتما امشب تا حالا چند بار اب نمک قرقره کردیم 

تب و لرز و بدن درد سردرد شدید داره   حتما امشب تا حالا چند بار اب نمک قرقره کردیم

فک کنم داره

همکار شوهرمم با همین علایم شروع شد جدی نگرفت هی گفت سرما خوردم بعداز چند روز بستری شد دو سه هفتست الان درگیره هشتاد درصد ریه هاش درگیر شده

تورو خدا جدی بگیرین همتون