دختربارااااااااان مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 376 عنوان شوهرم مشکوک به کرونا است 167 بازدید | 16 پست از بعد از ظهر سر درد شدید گرفته تبش هم بالا است و بدن درد داره اگه میشه یه حمد شفا براش بخوانید 1400/01/06 | 02:35 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11858 مسافرت رفته بودین؟ این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
دختربارااااااااان مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 376 حمد و توحید خوندم بهتر باشن عزیزم از کجا گرفتید نمی دونم.قبل از عید یه بار دندان پزشکی رفته نمی دونم اصلا کرونا است یا انفلوانزا است زنگ زدم ارژانس پرسیدم گفت می توانه از علایم کرونا باشه
دختربارااااااااان مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 376 ان شاء الله سلامت باشند ویتامین cفراموش نشه.. ممنونم عزیزم
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11858 نه با حمدو توحید خوب نمیشه زودتر بره تست بده اگه مثبته دارو مصرف کنه به همراه مایعات فراوان سوپ اب پرتغال قرص ویتامین سی قرقره اب نمکو سرکه سیب این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
دختربارااااااااان مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 376 با حمدو توحید خوب نمیشه زودتر بره تست بده اگه مثبته دارو مصرف کنه به همراه مایعات فراوان سوپ اب پرتغ ... امشب ارژانس زنگ زدم نیامدن فردا می برم بیمارستان دعا کنید کرونا نباشه
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11858 امشب ارژانس زنگ زدم نیامدن فردا می برم بیمارستان دعا کنید کرونا نباشه ایشالا که نیست همین امشب قرقره کنه ابم زیاد بخوره این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
دختربارااااااااان مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 376 پسرم از استرس بیداره و نمی خوابه. خودم هم استرس گرفتم به خاطر چند جایی که رفتیم این چند روزه از یه طرف شوهرم از یه طرف هم حانواده هامون
دختربارااااااااان مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 376 ایشالا که نیست همین امشب قرقره کنه ابم زیاد بخوره از سر شب مدام مایعات دادم
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11858 از سر شب مدام مایعات دادم اگه شوهرت مثبت بود خودتونم تست بدیدو کارای لازمشمام قرقره کنید خیلی تاثیر دارهعلایمش چیه این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
دختربارااااااااان مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 376 اگه شوهرت مثبت بود خودتونم تست بدیدو کارای لازم شمام قرقره کنید خیلی تاثیر داره علایمش چیه تب و لرز و بدن درد سردرد شدید داره حتما امشب تا حالا چند بار اب نمک قرقره کردیم
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11858 تب و لرز و بدن درد سردرد شدید داره حتما امشب تا حالا چند بار اب نمک قرقره کردیم فک کنم دارههمکار شوهرمم با همین علایم شروع شد جدی نگرفت هی گفت سرما خوردم بعداز چند روز بستری شد دو سه هفتست الان درگیره هشتاد درصد ریه هاش درگیر شدهتورو خدا جدی بگیرین همتون این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️