2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که الان زیر خاکن که جاشون الان بهتر از ماس راحت شدن از دنیا  جمله آخرتون قشنگ بود

هیچوقت اینو نگید که اونایی که مردن از ما بهترن

دوست عزیزم اینو بدون زنده موندن از مردن سختره چطور شما کارسخترو انجام میدی ولی میگی کار آسونه بهتره 

من نگرشمو عوض کردم مثلاً تو ترافیک گیر کنم بجایه بوق و اعصاب خوردی صدایه ضبط ماشینو بالا میبرم و بجایه اهمبت با ماشینها به اطراف و محیط پیرامون و دارو درخت و ساختمانها نگاه میکنم پس بجایه اینکه حالمو بدکنم با بوق و هی پیچیدن جلو بقیه حالمو خوش میکنم چون نگرشمو عوض کردم . البته این نظر شخصیه منه

من مرد هستم
حالم بهم میخوره از این شعار های پوشالی

خوب هرکسی یجوریه دیگه منم خیلی وقتها حالم از شما بدتر میشد و کاملاً درکتون میکنم . ولی این حرفهایی که گفتم براتون تجربه شخصیه خودم بود چون من انقدر حالم بد بودش که طناب خریدم خودمو خلاص کنن ولی خوب دیگه یکلحظه نتونستم و نگرشمو عوض کردم و تلاشمو بیشتر کردم و خودمو درگیر هدفهام کردم الانم خداروشکر همه چی آرومه و اوکی .

من مرد هستم
هیچوقت اینو نگید که اونایی که مردن از ما بهترن دوست عزیزم اینو بدون زنده موندن از مردن سختره چطور ش ...

اگه تو زندگی همش عذاب کشیده باشی با چ امیدی زندگی کنی ؟ کسی که دوست دارع تو این دنیا نباشه چ نگاه ساختمون کنه چ محیط پیرامون به حالش چ فرقی دارع من اگه بخوام چیزایی که خوب  از دنیا یاد گرفتم بگم میگم ناراحتی ،غم، عضه، اعصاب خوردی، نا عدالتی ، و... مطمئنن برای افرادی که دیگه از دنیا بریدن مرگ بهتر از زندگی هست

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤