2777
2789
عنوان

امروز تکونای بچمو حس نکردم

83 بازدید | 9 پست

۲۲ هفته ۶ روزمه ولی هر دوسه روز یکبار ی حرکت حس میکنم بعد بازم قطع میشه میره تا دو سهروز دیگ.جفتمم قدامیه.نمیدونم چیکارکنم دیگ خیلی غصه میخورم نکرانشم.سونو دارم بعدعید.غیرعادیه؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم نگران نباش .چیزی خیلی خیلی شیرین بخور تا تکون بخوره

فایده نداره.تاخودش نخواد با هیچی تکون نمیخوره

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
چیز شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش تمرکز کن انشاالله که حس میکنی ....من تازه با انگشتم تلنگر میزدم ...

نه فایده نداره امتحان کردم ده بار

نگران نباش حتما بچت خوابالوعه

اتفاقا تو سونوی انومالی اووونقدر تکون خورد ولی هیچی نمیفهمیدم

خب پس حتما تکون میخوره اما شما متوجه نمیشی نگران نباش

ممنون 😍