2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه 💔

154 بازدید | 18 پست

چرا من هر چی از خدا میخوام باسد زجه بزنم؟

بخدا دیگه خسته شدم

۴ سال دعا کردم که زنذگدگیم درست شه دعاااا کردماااا زجه میزدم کاری نبود که نکرده باشم

بعدش دیدم تنهایی نمیشه جنگید که رندگیو حفظ کرد

۱ سال زجه زدم که جدا شم

تموم شه اسن وضعیت یلاتکلیفی تموم شه

جدا شدم

الان ۲ ساله دارم زجههههه میزنم خداااا یه ازدواج خوب قسمتم کن چرا چراااااااا تا کی من زجه بزنم؟ تا کی؟؟ کی تموم میشه؟ خستم خستهه

هر چی خواستم شب و روز براش زجه زدم

من الان ۷ ساله زندگی نمیکنم فقط دارم التماس خدا رو میکنم 💔💔💔

یه روزی میرسه، حال منم خوب باشه 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم خوشش میاد من زجه بزنم دیگه همینه

چرا اینجوری در مورد خدا میگی؟ ببین گاهی ما در مورد ی چیزی واقعا سماجت میکنیم زمین رو به زمان میدوزیم که بدستش بیاریم ولی نه به نفعمونه نه قسمتونه

این همون حکمت خداست

تو هم بهش ایمان داشته باش. همون لحظه که اصلا فکرش رو نمیکنی بهت حال اساسی میده

من تجربه اش رو دارم

چرا اینجوری در مورد خدا میگی؟ ببین گاهی ما در مورد ی چیزی واقعا سماجت میکنیم زمین رو به زمان میدوزیم ...

من خدا رو خیلی دوسدارم ولی امشب واقعا قلبم برای این همه سختی که کشیدم درد گرفت 😭💔 چرا قسمت و حکمت برای من باید اینجوری بشه؟ چرا برای بقیه همه چی همیشه حاضر و آماده بود؟ حرفم مقایسه نیستا  فقط میخوام بگم خستم خسته

من خدا رو خیلی دوسدارم ولی امشب واقعا قلبم برای این همه سختی که کشیدم درد گرفت 😭💔 چرا قسمت و حکمت ...

ما اگه دلیل همه کارهای خدا رو می دونستیم و می تونستیم تحلیلش کنیم که بنده نبودیم

ما در مورد خداوند و حکمتش هیچی نمی دونیم فقط می دونیم چون بسیار دوسمون داره هر کار کنه در اون منفعت ما رو در نظر گرفته

گاهی با خودمون اصرار میکنیم و مغایر حکمت خدا رفتار میکنیم و نتیجه اش رو هم قطعا میبینیم

ما اگه دلیل همه کارهای خدا رو می دونستیم و می تونستیم تحلیلش کنیم که بنده نبودیمما در مورد خداوند و ...

هعی چی بگم 😓 کاش یه نگاهی هم به دل ما مینداخت 💔

مرسی که اومدی تاپیکم و وقت گذاشتی 🥺🙏

هعی چی بگم 😓 کاش یه نگاهی هم به دل ما مینداخت 💔مرسی که اومدی تاپیکم و وقت گذاشتی 🥺🙏

از خداوند نا امید نشیا

نا امیدی از درگاه خدا بزرگترین گناهه

سعی کن بهش اعتماد کنی باهاش حرف بزنی

بهترین و ابدی ترین رفیق خداست

همه جا هست پیدا و آشکار

هو الاول و الاخر و الظاهر و الباطن و هو بکل شیء علیم

خواهش میکنم آبجی🌸🙂

از خداوند نا امید نشیانا امیدی از درگاه خدا بزرگترین گناههسعی کن بهش اعتماد کنی باهاش حرف بزنیبهترین ...

قطعا که خدا بهترینه منه همیشه هوامو داشت انشاءالله این بار هم همه چیز درست میشه توکل بر خدا

چشم 😊 خیلی حس خوبی بهم دادین انشاءالله دلتون همیشه شاد باشه 🌸🌸

قطعا که خدا بهترینه منه همیشه هوامو داشت انشاءالله این بار هم همه چیز درست میشه توکل بر خداچشم 😊 خی ...

خواهش میکنم

با خدا باش و پادشاهی کن

قادر مطلق 

همیشه یادش رو توی دلت داشته باش

بهترین حس های دنیا رو تجربه میکنی 

حس آرامش و قدرت

خواهش میکنم

خوشحال شدم تونستم کمکی کوچک کنم

🌸🌸🌸