2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

359 بازدید | 68 پست

هفته ۹ بارداریم انگار راه میرم زیر دلم درد میگیره میرم دسشویی میام بیشتر حس میکنم یه چی فشار میاره به پایین بد نباشه ینی بچه پایینه اینطوریم؟ از دیشب اینطور شدم  دردش مثه وقتیه ک کیست داشته باشی من کیست داشتم اینطور بودم رحم انگار سنگینه

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

اره منم خواستم تاپیک بزنم همینو بگم. دوروزه وارد نه هفتگی شدم اینجورم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما کی رفتی سونو قلب؟ دقیق چندهفته ای؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.

فک کنم بچه سنگین شده الهی فداش شم😍😍😂😂وزن این هفتش نیم گرم شده قدشم ۳ سانت  فک کنم بخاطر همینه🥵

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
شما کی رفتی سونو قلب؟ دقیق چندهفته ای؟

من ۷ هفته و ۳ روز رفتم تشکیل شده بود ولی یه هفته با پریودیم فرق داشت سنش الانم ۹ هفته و ۳ روزم

شمام یه روز حالت خوبه یه روز نه؟؟ من جدیدا اینطور شدم یه هفته حالت تهوع دارم یه هفته همه چی میتونم بخورم و خوبم

من ۷ هفته و ۳ روز رفتم تشکیل شده بود ولی یه هفته با پریودیم فرق داشت سنش الانم ۹ هفته و ۳ روزم

من ۶هفته و سه روزش بود رفتم سونو قلبش میزد

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
من اینجوری بودم گفت جفت پایین از دستشویی فرنگی استفاده کن😐😑

عههه منم حس میکنم جفتم پایین باشه خیلی پله بالا پایین میرم 😁

من ۶هفته و سه روزش بود رفتم سونو قلبش میزد

من ۵ هفته بودم رفتم ک هیچی ندید گفت دوهفته دیه بیا رفتم خداروشکر خوب بود همه چی