2777
2789

چرا پسرایی ک دبیرستانین لباس فرم ندارن؟؟ مگ میرن گردش و تفریح ؟ بخدا خیلی اعصابم خورد میشه.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید فرم داشته باشن؟اون هم فرم زشت ابرو بر

چون که دخترا فرم دارن، اوناهم باید داشته باشن.

اگ اینطوره چرا دخترا فرم دارن؟؟؟

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

داشته باشن هم نمی پوشن ابتدايي ها نمی پوشن به زور تنشون می کنن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بعد ما باید گونی می‌پوشیدیم

والا.

داشته باشن هم نمی پوشن ابتدايي ها نمی پوشن به زور تنشون می کنن

غلط کردن نمیپوشن باید اخراجشون کنن که چی

اگ قراره اونا نپوشن حق ندارن مارو اجبار به پوشیدنش کنند .

دارن که فقط بعضی مدارس ولن انگار

والا دوروبریای من اصن فرم ندارن فقط دبستانیا دارن.

داداشمم ک بزرگتره و قدیم میرفته مدرسه نداشته و نمیپوشیده دوران راهنمایی و دبیرستانش

من که پارسال دیدم پسرها ی متوسطه دوم پیراهن چهار خونه آستین بلند یکدست پوشیده بودن... یه جوری بود انکار لباس بیرون معمولیه اگر باهم نمیدیدم متوجه نمیشدم  لباس فرمه

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
پیراهن مردونه دارن با شلوار پارچه ای دیگه

نه والا هیچی نمیپوشن همه رنگاورنگ بلوز یا تیشرت و شلوار جین.

من که پارسال دیدم پسرها ی متوسطه دوم پیراهن چهار خونه آستین بلند یکدست پوشیده بودن... یه جوری بود ان ...

همشون اینطور نیستن.

بعضیا فقط.