2777
2789
عنوان

بگین نی نی من دختره یا پسر؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 170 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ‌جاااالب

ادرار و مدفوع نکرد ۲۴ساعت بود دنیا اومده بود طبیعی بودم زود مرخص شدم باهاش رفتم بیمارستان کودکان زن زائو جیغ میزدم بچمو بردن اتاق عمل ۳کیلو بود بچم خیلی ریز بود برا اتاق عمل حالم انقد بد بود همه دورم جمع بودن ارومم میکردن داد زدم خدایا غلط کردم منو ببخش بهم برگردونش(گفتن تا ۲۴ساعت ادرار نکنه زنده نمیمونه و مدفوع)گفتم خدایا اسمشو محمد میذارم بهم پسش بده همه فک کردن دیوونم بچمو از اتاق عمل اوردن کل بدنش خونی بود گذاشتم تو کیسه خواب اوردم خونه صبح بود نشستم تو حیاط۵بهمن گریه کردم با صدای اذون گفتم خدایا فقط پسش بده بهم خدایا غلط کردم رفتم خونه بچم ادرار مدفوعو باهم کرده بود الانم ۳سالشه😭😭😭😭

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
[QUOTE=182621706]صدرصد شک نکن برا هزار نفر زدم درس دراومده مطمعن باش[/QUOTE اماده شیرینی باش پس😁

امادم ب شدت☻

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
ادرار و مدفوع نکرد ۲۴ساعت بود دنیا اومده بود طبیعی بودم زود مرخص شدم باهاش رفتم بیمارستان کودکان زن ...

وای چ غمناک😔اره باید حتما عزیزم سر نذرت بمونی..خدا حفظش کنه الهی واستون

عزیزم اگه برام نمیگیری لا اقل بگو چه سایتیه خودم بزنم😐

عکسش نمیاو تو گوگل بزن تقویم تعیین جنسیت چینی میاد تو عکسا برو اونجا

وای چ غمناک😔اره باید حتما عزیزم سر نذرت بمونی..خدا حفظش کنه الهی واستون

توم حتما محمدو بذار براش مثله من نکن الهی دامادش کنی😍

تقویم چینی زدم میگه پسر ولی ان تی گفت احتمال زیاد دختره

ان تی ۳۰درصده احتمال درس بودنش ضمنن سنتو خیلی. دقیق بزن مثلا تا تولد ۲۰سالگیت نیومده نباید بنویسی ۲۰باید ۱۹بنوی

چ جالب..مرسی خوشگلم قبلا واسه کس دیگه ای امتحان کردی؟چقد صحت داره بنظرت

آره هم واسه بچه اولم امتحان کردم هم واسه خیلیای دیگه که درست دراومده 

بنظرم خیلی دقیقه

خداجونم شکرت😍
صدرصد شک نکن برا هزار نفر زدم درس دراومده مطمعن باش

حداقل اگه میشه سایتشو بهم بده

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
حداقل اگه میشه سایتشو بهم بده

سایت نیس عکسه. بزن جدول تعیین جنسیت چینی تو گوگل میاره. تو عکسارو بگرد ماههای شمسی هم هس