2777
2789
عنوان

بگین نی نی من دختره یا پسر؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 170 پست
دختر🥰

عه مرسی عزیزم 

باید برم لباساشو عوض کنم که همش پسرونس

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
https://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm

اینم واسه کسایی که ادرس سایت رو میخواستن 

اگر تاریخ هارو درست بزنید واقعا درست درمیاد درصد هطاش خیلی کمه 

اون کادر شماره یک باید تاریخ تولد خودتو به میلادی بزنی 

کادر دوم همون time zoen هست که باید منفی سه و نیم انتخاب کنی 

کادر سوم باید تاریخ لقاح رو به میلادی بزنی اگر تاریخ لقاح رو نمیدونی باید تاریخ اولین روز آخرین پریودت رو به اضافه 12کنی تقریبا میشه تاریخ لقاح 

کادر چهارمم که باز همون time zoen هست باید منفی سه و نیم انتخاب کنی

خداجونم شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی دختر دارم ۳سالشه..سر دخترم کم اشتها شدم زشت شدم و جوش زدم..ازهمون اوایل تهوع داشتم از اشپزخونه ...

من سر بچه اولم حالم بد بود درست عین تو ولی سر بچه دوم عالی بودم از هیچی بدم نمیومد و حالت تهوع نداشتم و حتما فکر میکردم جنسیت بچه اولم با دوم فرق داره چون حالت هام برعکس بود و هر دو دختره🥰

من ی دختر دارم ۳سالشه..سر دخترم کم اشتها شدم زشت شدم و جوش زدم..ازهمون اوایل تهوع داشتم از اشپزخونه ...

من رو دخترام هر دو خوشکل شدم رو قبلی پر اشتها رو دومی کم اشتها البته هنوز تو بارداریم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
من سر بچه اولم حالم بد بود درست عین تو ولی سر بچه دوم عالی بودم از هیچی بدم نمیومد و حالت تهوع نداشت ...

چ جالب خداحفظشون‌کنه عزیزم..هرچی خداصلاح بدونه واسمون همون میشه

مرسی عزیزم..هرچی خدا بخاد😍

سالم و عاقبت بخیر باشن هر چی باشه خدایاشکر

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم