2777
2789
عنوان

بگین نی نی من دختره یا پسر؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 170 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم‌منم‌میخام محمدعلی بزارم اسمشو اگر خدا بهم بده لیاقت این اسم رو داشته باشیم

این حرفو نزن بخاطر نذرتم ک شده میده مال من محمد پارسا نذر کردم هنو جنسیتش معلوم نبود یهو شوهرم گف حق نداری محمد تو اسمش بذاری منم بعد کلی دعوا گفتم باشه شب خواب دیدم ی پسر بچه لخت بغلمه و از اسمون صدا میاد محمد رسول الله بچمو گرفتن لخت بود لباس موشوندن دادن بغلم یکی اومد بچمو بکشه ولی ی مرد جلوشو گرف گف این محمده قول میدم محمد باشه محمدو نباید کشت😢😢😢😢مرده رفت گف نشونشو ببندید بشناسمش رو پیشونیش دستمال سفید بستن و بیدار شدم همه گفتن دختره گفتم بچم پسره میدونم اخرم پسر شد ۴هفتم بود این خوابو دیدم بعد تولدش از اسم محمد پشیمونم کردن هنو شناسنانه نگرفته بودیم ولی گفتم محمد نمیذارم بچم خود ب خود ن ادرار کرد ن مدفوع 

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
من واست تو این سایت زدم پسر شد🥰

منم یکی دیگ براش زدم پسر شد

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
چ جالب..مرسی خوشگلم قبلا واسه کس دیگه ای امتحان کردی؟چقد صحت داره بنظرت

صدرصد شک نکن برا هزار نفر زدم درس دراومده مطمعن باش

من واست تو این سایت زدم پسر شد🥰

توروخدا برای منم بزن لطفا 

۱۲بهمن اخرین پریودم 

تولدم ۲۰مرداد ۱۳۷۶

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢