2777
2789
عنوان

امروز کلی خرید کردم. حالا عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 54 پست

منم وقتی میرم مسافرت کلی خرید میکنم آخ یادش بخیر مسافرت 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ک مبارکت باشه بخوشی استفاده کنی میگم ک بدونید مخالف سفرو خرید و توذدق زدن کسی نیستم ولی بخدا تو ...

والا عذاب وجدانم بخاطر خریدامه بیشترش.  من خیلیارو دیدم ک از خونشونم بیرون نرفتن حتی ولی کرونا گرفتن.  این کرونا تا سالهای زیادی همراه ماست.  بنظرم باید ب زندگی عادیمون ادامه بدیم ولی همراه با رعایت کامل. 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

[QUOTE=182607915]مگه چقدر خرج کردی؟[/QUO

نزدیک 3 ونیم.  2 تمنش رفت برای ساعت و ادکلن

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
[QUOTE=182607915]مگه چقدر خرج کردی؟[/QUO نزدیک 3 ونیم.  2 تمنش رفت برای ساعت و ادکلن

مبارکه

بعد یه مدت طولانی خرید نکردن، این مقدار طبیعیه

اینقدر همه چی گرون شده که خرید هم دیگه حال آدمو خوب نمیکنه

نه خواب راحتی دارم‌،نه مایلم به بیداری
والا عذاب وجدانم بخاطر خریدامه بیشترش.  من خیلیارو دیدم ک از خونشونم بیرون نرفتن حتی ولی کرونا ...

نمیشه توخونه بشینی و رعایت کنی ولی باز کرونابگیری احتنالا باکسی دراراتباط بودن ک برعکس خودشون بوده

چجوری رعایت کنیم؟ رعایت کردن با مسافرت رفتن جور درمیاد رعایت کنیم ولی عروسی یگیریم جور درمیاد

رعایت کنیم ولی مجلس ختمم بریم

بنظرت جور در میادـ!!

شهر خودم پر شده مسافر بشدت شهرشلوغه مردم کرونارو ب هیچ جاشون نمیگیرن البته همه نه ولی خب باز تعداد کسایی ک مسافرت میرن زیاده

من تواین بکسال جای پرخطری ک رفتم 3بار ارایشگاه بوده ک هروقت خلوت بوده زنگ زده بیا

اگر دوباره اوج بگیره همه جاتعطیل شه اون کاسب ازکجابیاره قرض و قسط و وامشو بده

پس لازم رعایت بشه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
مبارکه بعد یه مدت طولانی خرید نکردن، این مقدار طبیعیه اینقدر همه چی گرون شده که خرید هم دیگه حال آ ...

واقعا .  باور کن نه تنها ذوق ندارم. عذاب وجدانم گرفتم 

نمیشه توخونه بشینی و رعایت کنی ولی باز کرونابگیری احتنالا باکسی دراراتباط بودن ک برعکس خودشون بوده ...

میدونم عزیزم.  منم واقعا از ته دل راضی نبودم ک بیام.  اما این شهری ک ما اومدیم افتضاح شلوغه.  ما چندتا هتل رفتیم تا بالاخره جا گرفتیم.  همه هتلا پر بود.  مردم دیگه خسته شدن واقعا.  همه میگن تا کی نریم 

چرا نمیرین خب برین ندیدین مگه سلبریتی ها چقد میرن این ور اونور هیچیشونم نمیشه  منم رفتم هیچ ...

من باید حرف شما رو قبول کنم یا وزیر دکتر مملکتو؟

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜