2777
2789
عنوان

امروز کلی خرید کردم. حالا عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 54 پست
جریمه نشدین؟

اصلا.  هییییچ محدودیتی نبود

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا عزیزم مام پوسیدیم  ماشینش هست .پولشم هست .بی دست و پام نیستیم  نشستیم خونه ک بعضیا ...

اره والله ما هم.

ظلم در حق ما که غریبیم از خانوادمون دوریم دو ساله مادرم رفت بلیط خرید بیاد پیشم باز ترسید رفت کنسل کرد پروازشو.😭

عزیزم ب سلامتی،دیگ با عذاب وجدان الکی،خوشحالیتو خراب نکن،لذتشو ببر

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

ممنون میشم گزارش بزنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6133541/نظر-درباره-این-مانتو?postId=182358234

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من میخوام برم کیش میترسم محدودیت باشه

فک کنم کیشم محدودیت نداره.  از دفتر هواپیمایی ها بپرسین ، مشخصه تور دارن یا نه.  

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

مبارکت باشه به خودت زهر نکن توهم آدمی،،،چراعداب وجدان واسه خودت خرج نکنی پوله که اول و اخر میره شادباش بگو منم حق دارم خوب کاری کردی

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

والا عزیزم مام پوسیدیم  ماشینش هست .پولشم هست .بی دست و پام نیستیم  نشستیم خونه ک بعضیا ...

ما آدم نیستیم عزیزم، اونا فقط آدمن و میپوسن

ای کاش کرونا فقط یه بیماری بود که دامن اونی رو بگیره که واقعا رعایت نمیکنه

نه اینکه تر و خشک با هم بسوزن

اینطوری خیلی خوب بود

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

چرا نمیرین

خب برین

ندیدین مگه سلبریتی ها چقد میرن این ور اونور

هیچیشونم نمیشه 

منم رفتم هیچیم نشد

شماهم برو با رعایت برو

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

اول ک مبارکت باشه بخوشی استفاده کنی میگم ک بدونید مخالف سفرو خرید و توذدق زدن کسی نیستم

ولی بخدا تواین شرایط درست نیست مسافرت رفتن!!!!!

بایدم عذاب وجدان داشته باشی!

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖