2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم بخدا

173 بازدید | 15 پست

هر وقت میرم خونه بابام دنبال هر بهونه ای میگرده که حالمو بد کنه بعدش قهر کنه و بره دیشب رفتم خونه مامانم اینا سرم گیج میرفت خواهرم گفت باید تست بزنم منم گفت نه هنوز زوده اونم خیلی اصرار کرد منم گفتم دلشو نشکنم قبول کذدم در صورتی که مطمئن بودم منفیه چون ۵ روز مونده به پریودم ولی در کمال تعجب مثبت شد حالا از دیشب قهر کرده که من ارزشی برات ندارم و از این حرفا که چرا من اول بی بی چکو نشون اون ندادم یا تو تنهایی و خونه خودمون نزدمش میگفت اگه حامله باشی سقطش میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه ساله که دکتر میرم واسه حاملگی میگفت هرچی خرج کردمو انگار ریختم تو جوب فقط چون اول اون بی بی چکو ندیده همیشه همین طوریه مه حق اعتراض ندارم همه چی باید طبق نظر اون باشه اگرم من اعتراض کنم بی فایده هیچ وقت نشده برم خونه بابام با خوشحالی برگردم یا بازار هم منو میبره با دعوا برم میگردونه خونه 

یا خدا.چه شوهر بهانه گیری دارییی😔 مطمینی میخوای ازین شوهر بچه دار شی.سر هیچ و پوچ میگه سقطش کنیم؟

از دیشب کلم داره میترکه من هنوز ۲۰ سالمه اندازه ۲۰۰ سال غصه دارم 

عزیزم تو میدونی شوهرت اینجوریه اصلا میگفتی منفیه بعد رفتی خونه بی بی میذاشتی میگفتی مثبت شد 

اخه اگه دلش نمی خواست تستو نمی آورد همیشه تا میرفتیم خونه این دفه اورد 

بزرگ نشده بچه است،همچین آدمهایی خیلی به توجه ومحبت احتیاج دارن 

کمبود محبت که حتما داره وقتی ۲ سالش بوده باباش فوت شده ۵ تا خواهر برادر بودن مامانش دس تنها بزرگش کرده حسرت خیلی چیرا رو میگه رو دلش مونده

کمبود محبت که حتما داره وقتی ۲ سالش بوده باباش فوت شده ۵ تا خواهر برادر بودن مامانش دس تنها بزرگش کر ...

عزیزم کار تو یکم سخت شد زیاد بهش باید توجه کنی ،چون حتما میبینه محبت وتوجه تو خونه شما زیاده 

خدایا شکر❤
عزیزم کار تو یکم سخت شد زیاد بهش باید توجه کنی ،چون حتما میبینه محبت وتوجه تو خونه شما زیاده 

پسر خالمه ولی این اون انتظاری که داشتم ازش نبود رفتارش خیلی بهتر بود قبلا گول رفتارشو خوردم خیلی لی لی به لالاش گذاشتم نازشو کشیدم وقتی اون میتونه اینطوری تو ذوق من بزنه خوب منم بلدم ، احساس میکنم افسردگی گرفتم همش ساکتم و بی صدا تو خونه تک تنها گریه میکنم 

پسر خالمه ولی این اون انتظاری که داشتم ازش نبود رفتارش خیلی بهتر بود قبلا گول رفتارشو خوردم خیلی لی ...

چون همیشه رفتی نازشو کشیدی زیاد براش مهم نیس ،هر چیزی حدش رو باید نگه داری نه زیاد نه کم

خدایا شکر❤