2777
2789
عنوان

درد دل یه دانش آموز💔💔

141 بازدید | 13 پست

لب بالام تیره کلا لبم بی رنگه

دور چشمام تیرست حالت چشم هام جوریه که انگار خستم😂 

کلا رنگ نداره صورتم هیچوقت خیلی لاغرم 

اینجوری قراره برم مدرسه

دماغمم قوز داره😐 کیست هم دارم دارو میخورم

وسواس دارم😭💔 جدیدا حالم اصن خوب نمیشه .. به دین به همهههه چی شک میاد تو دلم انگار دلم سنگیه حتی وقتی نماز میخونم 

خسته ممممم از بس تو مدرسه اینجا اونجا تنها بودم 

نفهمیدم از زندگی...... حتی کلاس بیرون نمیرم پامو نمیذارم بیرون حوصله هیچی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه مهم نیست

اون که آره واقعا من اعتماد به نفسشو دارم یا حداقل خل نیستم بهش اهمیت بدم

ولی تو دلم وسواسههه وسواسسس تو خیلی چیزا

حالم همش یه جور عجیبی بده 

از بس دورم خلوته شاید اینجوریم

اون که آره واقعا من اعتماد به نفسشو دارم یا حداقل خل نیستم بهش اهمیت بدمولی تو دلم وسواسههه وسواسسس ...

بمیرم برات منم همینم منم فیبرومیالژیا و تکرر ادرار دارم😅💔

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

اون که آره واقعا من اعتماد به نفسشو دارم یا حداقل خل نیستم بهش اهمیت بدمولی تو دلم وسواسههه وسواسسس ...

میگذره ایناهم

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

اون چیه؟؟؟؟دارو میخوری؟

درد همه ی بدن زانو گردن کمر قفسه سینه انگشتام ، درد های عصبی استرس برام سمه ولی از دست خانواده سمیم نمیتونم

آخه چرا؟بیماریه یا استرس؟؟؟

بیماریه درمان قطعی هم نداره

نمیدونم بخاطر چی ب وجود اومده 

هیچ کاریم برام نمیکنن خانوادم💔😅

آخه چرا؟بیماریه یا استرس؟؟؟

استرس جز علائمشه

بیماریه درمان قطعی هم ندارهنمیدونم بخاطر چی ب وجود اومده هیچ کاریم برام نمیکنن خانوادم💔😅

نماز میخونی؟ ببخشید میپرسم ولی به نظرم راه نجات من نمازه 

چون واقعا حالم خوب میشه وقتی میبینم با خدا حرف میزنم

نماز میخونی؟ ببخشید میپرسم ولی به نظرم راه نجات من نمازه چون واقعا حالم خوب میشه وقتی میبینم با خدا ...

ن متاسفانه