2777
2789
عنوان

رابطمو بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 120 پست
به خاطر این رونیاوردم گفتم حداقل گره از کارم باز بشه که با خوندش دوباره این پیدا شد

وای این بلا سر منم اومده. چله گرفتم طرف برگشت ولی بازم نشد. البته شاید رفتار خودمم دخیل بود که باز نشد. خلاصه که روحم سرویس شد

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که بخواد باچله ودعا وثنا ازالان بمونه هم بره بهتره

دیگه تصمیم گرفتم چله نگیرم وقتی با گرفتن چله همچین آدمهایی دوباره خدا میاره، جلوم که دوباره ناراحتم کنه

از این میسوزم برا بار دوم گولش خوردم 

منم از خودم بدم میاد

اون اولش هم میدونست من نمیرم شهر اونها زندگی کنم، روز اول بهش گفتم ما به درد هم نمیخوریم، گفت نه همه چی درست میشه و درستش میکنم و امید داشته باش، بعد ۵ سال میگه من نمیتونم کار و زندگی و مادر و خواهرام رو ول کنم بیام شهر تو که معلوم نیس کار باشه یا نه

منم دوستش داشتم و دارم، از لحاظ اخلاقی خیلی خوب بود مهربون و صبور، ولی خب بی جربزه، همه خواهراش هم م ...

دقیقا مثل من وقتی اومد خاستگاری کار نداشت خونوادم گفتن نه و بعدش با کمک خودم استخدام شد قرار بود بیاد یهو گفت مادرم مخالف شده اینقد از مادرش ترس داشت که نگو. کات کردیم باز اومد سراغم باز ادامه دادم باهاش هی سرد میشد هی گرم میشد تا دو هفته پیش هم باهام تماس تصویری گرفت و با هم در ارتباط بودیم چند روزه فهمیدم ازدواج کرده

دیگه تصمیم گرفتم چله نگیرم وقتی با گرفتن چله همچین آدمهایی دوباره خدا میاره، جلوم که دوباره ناراحتم ...

ولی عزیزم برات تجربه بشه زیاد رابطه رو کش ندی. پسری که قشد ازدواج داره سر دو سه هفته خانواده شو میفرسته

دقیقا مثل من وقتی اومد خاستگاری کار نداشت خونوادم گفتن نه و بعدش با کمک خودم استخدام شد قرار بود بیا ...

نه این جربزه ازدواج نداره 😂 به خواهرش هم گفتم اینو چه به ازدواج ؟ بمونه به خواهر و مادرش خدمت کنه، خدا اون دنیا حوری بهشتی قسمتش میکنه🤣🤣

شما چه مدت باهاش بودین

مال منم عزیزم خواستگاری سنتی بود. از اول با خانواده اومد. حدود سه هفته اینا آشنایی بود. بعد بهم خورد. رفت و ۱۰ ماه بعد دوباره اومد. بازم بهم خورد

ولی عزیزم برات تجربه بشه زیاد رابطه رو کش ندی. پسری که قشد ازدواج داره سر دو سه هفته خانواده شو میفر ...

درست میگی، آدم نباید وقتشو صرف انتظار برای به پسر بکنه، نهایت ۶ ماه ، بعدش دیگه تموم کنه رابطه رو