2777
2789
عنوان

رابطمو بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ سال ، ماه پیش تموم کردم، خسته شدم از بس گفت نمیشه و نمیتونم و نمیدونم 😏  الان آرامش اعصا ...

خوشبحالت من نمیتونم تموم کنم هم وابستشم‌هم ازش متنفرم تموم کردنی حالم بدمیشه میرم سراغش تاپیک اخرمو میشه بخونی

ما خودمون هستیم که باعث اذیت خودمون میشیم وقتی ی نفر توی این زمان ۳ساله کاری نکرده یعنی وقتتو داری براش هدر میدی و اینکه توی گذشته غرق نباش الانم اصلا افسرده نباشه چون زندگی ادامه داره و اینکه تلاش کن تا زندگی بهتری درست کنی برای خودت حتما موفق میشی پس افسردگی معنی نداره

آقا هستم
بابا رو نیارین به چله و دعا و طلسم و کوفت اینا.... اولشم خوب پیش بره اخرش بخدا تباهیه! 

به خاطر این رونیاوردم گفتم حداقل گره از کارم باز بشه که با خوندش دوباره این پیدا شد

خوشبحالت من نمیتونم تموم کنم هم وابستشم‌هم ازش متنفرم تموم کردنی حالم بدمیشه میرم سراغش تاپیک اخرمو ...

منم دوستش داشتم و دارم، از لحاظ اخلاقی خیلی خوب بود مهربون و صبور، ولی خب بی جربزه، همه خواهراش هم میدونن منو ولی از مادرش میترسه حتی نتونست مطرح کنه ، همش یادم میاد که هر چی میگفتم میگفت نمیشه، بیشتر متنفر میشم