2777
2789
عنوان

رابطمو بهم زدم

1330 بازدید | 120 پست

سلام من با یکی ۳سال بودم به قصد ازدواج ولی اون یه بهانه هایی اورد چن ماه قبل رابطه رو کات کردم تا اینکه من اومدم به خوندن چله دوباره این پیداش شد واسه خاطر چله گرفتنم به فال نیک گرفتم جوابشو دادم گفت که تا اسفند تکلیفو روشن میکنه ولی اسفند شد بازم همون بهانه قبلی اورد منم بعدش پیام دادم دیدم گوشیش خاموش کرده تا اینکه امروز رفتم واتس اپ هر چی فهش بود دادم بهش و از واتس اومدم بیرون دوباره افسردم کرده دیگه تو کار خدا موندم نمیدونم چکار کردم این همه منو عذاب میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندازش دور سعی کن عاقلانه عمل کنی چقدر دیگه میخوای به پای این بی بخار بمونی🤦‍♀️

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕