2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن مهرسام 😭

232 بازدید | 20 پست

سلام مامانای گل امیدوارم که حالتون خوب باشه نوگل های زندگیتون سرحال و سالم باشن سال نوتون هم مبارک آرزو میکنم امسال سالی پر از سلامتی و آرامش باشه 

چند روزه که تصمیم گرفتم پسرمو از شیر بگیرم فعلا ذهنم درگیر این چالش جدیده خدا کنه که زودتر از این مرحله هم رد شم دعا کنید برام دکتر هولاکویی میگفت اول تعداد دفعات شیردهی رو کم کنید بعد خود بچه دیگه طلب شیر نمیکنه ولی پسر من وابستگی دهانی داره بیخودی وابسته اس شیر چندانی نمیخوره الان 20 ماهشه و چون تابستون گرمه و سخته از شیر گرفتن و موضوع دیگه هم اینکه جاریم بارداره و آخر خرداد زایمان میکنه دیدن اینکه بچه اون شیر میخوره مسلما برا مهرسام سخته که ببینه یه نی نی دیگه شیر میخوره ولی خودش نمیخوره تصمیم گرفتم که قطع کنم شیر دهی رو دکترش هم گفت اردیبهشت قطع کن شیردهی رو من یه ماه زودتر اقدام کردم ولی نمیدونم چیکار کنم چقدر سخته خدایا 

صبر از دارو گیاهی خریدم ولی دلم نمیاد میگم تلخه دلم برا مهرسام میسوزه اولین غم زندگیشو میخواد تجربه کنه 😭😭😭😭 باز اگه کسی تجربه ای داره بگه 

وای خیلی سخته بمیرم الهی😔😔پسر من ناله میکرد شبا نمی‌خوابیدتا صبح گریه و بی قراری پنج روز طول کشید آخ یادم میاد دلم آتیش میگیره برا بچه م

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چسب زخم بزن بگو اوف شده

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

اول اینکه روحیتو حفظ کن و غصه نخور...بعد هم اینکه واسه پسر من تدریجی کار ساز نبود ولی اگه شما میتونی کمش کن 

بعد چسب نواری سفید که راحت کنده نمیشه بزن و دیگه بهش نده 

سه شب بی قراری می‌کنه و بعد خوب میشه

نشد که بشه🙃

اصلا مامانای احساساتی رو درک نمیکنم 

من یه دفعه از شیر گرفتمش یه هفته اینقدر گریه کرد اما من کوتاه نیومدم آب میوه دادم بهش سرگرمش کردم 

از سرش افتاد و راحت شدم 

یه سری کارها باید قوی باشی و احساسی نشی وگرنه بچتون تا پنج سالگی هم ولش کنی شیر میخواد 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
وای خیلی سخته بمیرم الهی😔😔پسر من ناله میکرد شبا نمی‌خوابیدتا صبح گریه و بی قراری پنج روز طول کشید ...

وای الهی عزیزم چقد سخت بوده براش زندگی از همون اولش پر از مشکلاته خدا قوت بهمون بده 😢

پسر من ۱۸ ام دو سالش تموم میشه ولی هنوز جرعت نکردم از شیر بگیرمش هیچی نمیخوره

هر چقدر بزرگتر بشه هم برای مادر سخت میشه هم بچه چرا انقد دیر اقدام کردی الان هوا خنک تره قبل اینکه سختتر بشه برای هردوتون اقدام کن خدا کمکتون کنه 💗

من به صورت تدریجی گرفتم وخیلی راضیم نه خودم اذیت شدم نه دخترم یعنی اصلا عجله نکردم واسه ازشیرگرفتن ...

بهترین کارو شما کردید منم قصد دارم تا یه مدت شبا بدم فقط بعدش کلا قطع کنم 

اول اینکه روحیتو حفظ کن و غصه نخور...بعد هم اینکه واسه پسر من تدریجی کار ساز نبود ولی اگه شما میتونی ...

امیدوارم برا پسر من تدریجی جواب بده فعلا قصد دارم فقط شبا بهش بدم بعدش کلا قطع کنم