2777
2789
عنوان

خواهش جواب بدبد حالم خوب نیست

750 بازدید | 10 پست

من ۸ سال داریم اس سیتالو پرام ۱۰ میخوردم هر روز اضطراب و افسردگی داشتم و دارم ولی گفتم دیگه خوب شدم منم سه ماه نخوردم و بجاش کروسینا خوردم  البته این سه ماه فشار روحی خیلی بدی را تحمل کردم الان توی عید حالم بد شده بی انگیزیکی و بیحالی دارم همش اضطراب دوباره دارم میخورم داروم را ولی از اینکه چاق شده بودم و اصلا وزنم پایین نمیمود  میترسم و از طرفی دیگه یسری میگن برم طب سنتی چیکار کنم خواهش منو راهنماییی کنید  ممنونم 

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

همش تو خونم بیحالم امرزو و دیروز سرم زدم حال جسیمی و روحیم خوب نیست درسام سنگینه اصلا تمرکز‌ ندارم نمیدونم چه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم این داروها وابسته و به مرور باعث اسیب میشن .روی روحیه ات کار کن و سخت نگیر زندگی صد سال اولش سخته .من بدترین ضربه ها و تلخ ترین ها رو توی همین اسفند داشتم وقتی خیلی ناراحت میشم به این فکر میکنم این زندگی تلخ کوتاهه و اخرش تموم میشه و اینجور رنجم کمتر میشه 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪

حمله بهم دست میده حالم‌میریزهذبهم اصلا زمین گیر میشم  واقعا نمیدونم چیکار کنم قرص ترک کرده بودم ولی دیدم نه الان خرابم بروز در میون شروع‌ کردم نمیدونم فایده داره 

طب سنتی که همش کلاهبرداری ه، الکی پولت رو دور نریز‌ . همون روانشناس رو برو همین که راحت میتونی باهاش حرف بزنی و خودت رو تخلیه کنی خیلی خوبه چون اون که تو رو دیگه نمی‌بینه و نمی‌شناسه راحت میتونی هرچی دلت خواست بگی پیشش. اگه ازش خوشت نیومد روانشناست رو عوض کن

نمیدونم پس شما با طب سنتی مخالف هستین ؟؟؟  خوب من الان این دارو را یرزو در میون بخورم فایده داره قبلا تر روز میخوردم

نمیدونم پس شما با طب سنتی مخالف هستین ؟؟؟  خوب من الان این دارو را یرزو در میون بخورم فایده دار ...

سلام خانومی.اگه بدنت سالمه غصه هیچیو نخور رعایت کن مریض نشی.سلامتی جسمی خیلی خیلی مهمه .کاش من مثل قبل سالم بودم غصه نمیخوردم.خاهراتم ول کن تو خودتو عوص کنی رفتار دیگرانم باهات عوض خاهد شد مطمنم.شروع کن به شکرگذاری .من شروع کردم امیدوارم بهتر از این بشم.تو تاپیک میمیناز دیدمت گلم.منم از خدا شفا میخام.بیماری من کشنده نیست ولی تو کیفیت زندگی کمی تاثیر میذاره.ارتروز زانو خفیف هردو پا.دیسک کمر خفیف .گردنمم خیلی بشینم درد میکنه کمی.تازگی شونه هامم صدا میدن و یذره درد دارن ترس من از چند سال بعدم هست که نکنه بدتر شه نتونم خودم کارای روزمزمو انجامش بدم.قبلا ک اینا نبود چقدررررر خشبخت بودم.عزیزم بخدا نزدیک شو.من حتی الانو شکرخدا میکنم ک اگه این بیماری رو نداشتم سمت کافر شدن میرفتم خیلی از خدا دور شده بودم.احتیاج به شفا پیدا کردن منو ب خدا نزدیکم کرد.از خدا هم شفامو میخام هم اینکه ایمانمو ب خودش کاملت کنه 🤗 خاستی بیا بامن دوست شو دردو دل کنیم