2777
2789
عنوان

چرا بلاگرا هیچیشون نمیشه؟

321 بازدید | 22 پست

از نظر من هر چی دارم برای خودم و حق نمایش به دیگران رو ندارم چون شرایط دیگران ممکن متفاوت باشه    بعد واقعا میبینم ی عده چطور به نمایش میذارن هیچیشون نمیشه    ت  کرونا درآمدا اومد پایین هوا سرد بود عکس گوشت کباب کردن رو منقل گذاشته ( ببخشید نصف شبی گفتم ی موقع دلتون بخواد )  بعد ی نفر البته لحنش تند بود که چرا گذاشتی و... جواب گفت که عقده ای و   پیجم آشپزیه     آخه آموزش آشپزی کجا کباب رو منقل تو هوا سرد   صبح صبحانه شوهرت دریت کرده بذاری سالگرد ازدواج تعیین جنسیت کجا  

چون انرژی منفی جذب نمیکنن

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم کباب خواست چون الان جایی دعوتم نصف شبام وحشتناک گرسنم میشه تا صب فکنم زنده نمونم .حالا در مورد تاپیکت اره واقعا نمیدونم چرا انقد ریلکسن من تا ی عکس میذارم اینستا ی بلایی سرم میاد 

فکر کنم این دیدگاه ماست فکر میکنیم ادم باید حتما یه چیزیش بشه وقتی خیلی خوشه و برا خودمون اتفاق هم م ...

بحث این نیست وقتی چیزی رو میذارن که شاید کس دیگه حسرت بخوره آه نداره براشون؟

بحث این نیست وقتی چیزی رو میذارن که شاید کس دیگه حسرو بخوره آه نداره براشون؟

برای منم سواله

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
دگ همه چیو میزارن ک فالوور میگیرن

کسانی هستن با محتوای درست آموزشی اینکارو میکنن تازه به درآمد فکر نمیکنن و فقط برای کار خوب و آموزش  درآمدم دربیارن حلالشون 

کسانی هستن با محتوای درست آموزشی اینکارو میکنن تازه به درآمد فکر نمیکنن و فقط برای کار خوب و آموزش&n ...

اره اونا باید خودشونو بکشن تا فالو بشن.این بلاگرا چهار تامیز میچینن عکس خوردوخوراکشونو میزارن فالووراشون بیشتره کارشونم راحتتر

چون انرژی منفی جذب نمیکنن

انرژی منفی که به دیگران میدن چی ؟      فکر کن الان گرسنه ات یکی بشین جلو بخوره   بحث خوردنی نیست کلا  صبحانه درست کردن شوهرش عیدی آوردن خانوادش 

انرژی منفی که به دیگران میدن چی ؟      فکر کن الان گرسنه ات یکی بشین جلو بخوره   ...

وجدان ندارن ک

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اره اونا باید خودشونو بکشن تا فالو بشن.این بلاگرا چهار تامیز میچینن عکس خوردوخوراکشونو میزارن فالوور ...

ولی ب نظرم کسی کا کار درست رو میکنه باید بازخورد و انرژی های خوبی بگیره      ولی اونایی که حسرت مردم رو درمیارن کی میخوان جواب بگیرن