2777
2789
عنوان

حس ششم دارم

127 بازدید | 18 پست

ولی فقط ب کسیکه بمن جواب بده جواب میدم مال منم گاهی درست میشه آی یو آی کردم شنبه بنظرتون‌میگیره بار اول؟ یک هفته قبلش هم عکس رنگی گرفتم سه تا فولی داشتم ۲تاازاد شده بود یکیش بود اونم یا شده یا نشده  

شوهرمم تحرکش ۹۵ 

مورفو۴

وتعد۳۵ میلیون بعداز شصت و شو  

اگ بگیره جنسیت و یک قل دو قلشو 

کسی میتوته برام فال بکیره دعاش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پنج صلوات بفرست 

سوره حمد رو خلو نیت بخون 

ب شهدای اسلام صلوات بفرست

ضمن خلوص قلب نیت کن برات فال بگیرم انلاین 

شمام جواب منو بده

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
عزیزم پنج صلوات بفرست  سوره حمد رو خلو نیت بخون  ب شهدای اسلام صلوات بفرست ضمن خلوص قلب ...

خجالت نمیکشی زودتاپیک وترک کن

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
کردم

۱-لسان الفیب در بیت های ۴-۵-۶ به ترتیب فرماید ( نگاه کن کسی که اجازه شنیدن پایکوبی و آواز درویشان را نمی داد اینک با فریاد چنگ به پای کوبی پرداخته است )( به شکرانه این نعمت که من غلام فرمانبردار تو هستم و تو پادشاه فرمانفرمای من هستی به عاشقان توجهی کن )(ما با بهر های از جرعه ساغر تو بسیار محتاجیم اما برای بدست آوردن این نیاز گستاخی نمی کنیم و درد سر نمی دهیم )
۲- شما با او یکرنگ و یکدل هستید ولی متاسفانه او هنوز مردد می باشد پس بهتر است اقدام کنید واو را از تردید و نابسامانی برکنار دارید و با دادن هدیه مراتب لطف خود را نشان بده
۳- این نیت نشیب و فرازهای فراوانی دارد که به زودی مشکلات آن حل می شود و اوضاع بر وفق مراد خواهد شد پس به یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذرخود را ادا کنید که گشایش بسیار است
۴- از زندگی نسبتاً خوبی برخوردارید اما بالجبازی و بگو مگوهای بیهوده موجبات نارضایتی را فراهم می آوردی که در دراز مدت به صلاح شما نیست زیرا آنها شما را خیلی دوست دارند ولی جنابعالی زمان و کارها را درهم می ریزید
۵- پیشنهادی دریافت داشته اید که نیاز به تدبیر بیشتر دارد ولی د رهرحال به نفع خانواده شما می باشد اگر با فکر و دور اندیشی عملی گردد
۶- اگر بیماری شما خطر دارد اولاً صدقه بدهید ثانیاً در ۶ شب متوالی از سوره مبارکه احزاب آیه ۳۸ تا ۷ آیه بعد از آن را با حضور قلب و معنی بخوانید
۷- یکی از نزدیکان دچار حادثه ای شده به او کمک کنید در مورد مسایل آ» عزیزیکه دیروز با شما سخن گفت بی تفاوت نباشید مسافرت و خرید را توصیه م یکنم موفقیت تحصیلی و عشقی حتمی است
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
خجالت نمیکشی زودتاپیک وترک کن

خواستم فالشو بگیروم😂😂😂

رفتم 

شب بخیرر😁💚