2777
2789
عنوان

واقعا مردا اینقدر بدن ؟

687 بازدید | 55 پست

این تاپیک ها که میخونم و میبینم اینهمه زن در عذابن و بخاطر مردا اذیت میشن از ازدواج و رابطه متنفففر میشم

میگم از کجا معلوم بعد ازدواج طرف مثل این همه مردای دیگه نشه 😏😏

واقعا باید چیکار کرد 

اگه زنا همشون بدن

مردا هم همشون بدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینارو فقط توو همین سایت میبینم. دیگه انقدر مردعجیب ندیدم والا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نه عزیزم..اینجا بلدن از بدیا تاپیک بزنن نه خوبیا😐شوهر خوب و وفادار هم زیاد هست

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

انگاری فقط شوهرای خانومای این سایت بدن

والا ک من تا حالا دور و برم اینطوری مرد ندیدم 

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

یه سوال: کسی از خوشیش تاپیک میزنه؟؟ نه چون وقتشو نداره. کسی از ناخوشیش میزنه؟ اره 90 درصد. فهمیدن بعضی چیزا اینقدا هم سخت نیستا.

وقتی به بحث ادامه نمیدم حس کن تو پیروز شدی و فقط خواهشا دست بردار. چون از اینطور قدرت نمایی های حقیرانه بدم میاد لذتش مال تو.