2777
2789
عنوان

استایل مورد علاقه

165 بازدید | 8 پست

سلام دخترای نوجوان یه لطفی کنین بگین شما هم سر لباس پوشیدن با والدین بحث میکنین یا نه مثلا برای پوشیدن لباس های اسپرت بیرون تا حالا شده بهتون گیر بدن

مخصوصا اونایی که خانواده محجبه ای دارن 😔

منکه زمان نوجوونیم محدودیت نداشتم البته خانواده خیلی ازادی دارم .توهم سعی کن خانواده ات رو قانع کنی که اونجوریکه دوست داری بایدبپوشی البته لباسات جوری باشه که به فرهنگ خانواده ات بخوره 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی گیر میدن مامانم میگه هودی نپوش مانتو بپوش 😐

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
منکه زمان نوجوونیم محدودیت نداشتم البته خانواده خیلی ازادی دارم .توهم سعی کن خانواده ات رو قانع کنی ...

میدونین اصلا میگن آزادی هر طور دوست داری اما تا میام انتخاب کنم گیر میدن

میدونین اصلا میگن آزادی هر طور دوست داری اما تا میام انتخاب کنم گیر میدن

خب منظور اوناهم ازادی درحد فرهنگ خانواده ات بخاطر همین گیر میدن .چادری ان کل خانواده ؟خب لباس اسپورت بپوش روشم چادرسرت کن

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین