2777
2789
15ماهشه. هنوز هیچی دندون در نیورده

ببرش دکتر عزیزم

تو غذاهاش قلم گوسفندی بنداز، شاید ذخیره کلسیمش کمه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
15ماهشه. هنوز هیچی دندون در نیورده

باید ببری دکتر چون تا ۱۵ماهگی وقت دارن 

شربت کلسیوم هم خوبه

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چکار باید کرد مگه

بیخیال توروخدا

درمیاره دیگه هر بچه ی مدله

الان پسرم انقدر بدخواب شده سر دندونش بیقرار شده دلم براش کبابه

اما دخترم بیدار میشدیم دوتا دوتا دندون درمیاورد ماشالا

همه شم با قطره آهن سیاه شد الان دوتاش افتاده دندون خوشگل داره شکر خدا

داداش من از عقب در اورد چک کن ببین 

متفاوت کی بود 🤩

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
آز خون ازش گرفتن. دکتر گفت مشکلی نداره. تیرویید و کلسیمش خوب بود. دارم روانی میشم از فکر و غصه

پس شیر و ماست زیاد بده شربت کلسیوم بدع در میاره بلاخره نگران نباش دختر عموم دقیقا ۱۵ماهگی در آورد 

وزنش کمه؟

خب چکار باید کرد مگه بیخیال توروخدا درمیاره دیگه هر بچه ی مدله الان پسرم انقدر بدخواب شده سر دندو ...

درست میگی شما عزیزم، ولی میترسم یه چیزیش باشه، مشکلی وجود داشته باشه. بعدشم اطرافیان کشتندمون از بس میپرسن پس دندوناش کو

من که متفاوت تر از داداشم بودم سه ماهه دندون در اوردم    

اوووف😅🤩