2777
2789
عنوان

ازدواج خواهر کوچکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 75 پست

به نظر منم خاله ت از قصد اینکارو میکنه، که تو ناراحت شی 

فامیلهای ما که اینطورن اگه دختر کوچیکتر بره دیگه هیشکی واسه بزرگه پیشقدم نمیشه، میگن حتما خواستگار دخار کوچیکتر چیزی فهمیده که بزرگه رو نگرفته 🤨 

ولی غریبه براش مهم نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا خانوادت اینقدر عاقل باشن که دختر 14 ساله را شوهر ندن

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

بنظرم با مادرت صحبت کن ۱۴سال واسه پذیرفتن مسئولیت ی زندگی خیلی سخته؛ تو سنی نداری ک فک کنن حسودی کردی.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
توهم ازدواج میکنی بخدا بزار اون خوش باشه من خواهرم ۲ سال ازم بزرگتر بود گند زد به مراسمم بعد ۴ ماه خ ...

خواهر منم از من بزرگتر بود طفلی خودش اینقد تو عروسیم رقصید خودش چند تا تیکه جهاز گرفت از من بیشتر ذوق داشت حتی الان که من بچه دارم و 6 ساله ازدواج کردم ازدواج نکرده ولی هیچ وقت ناراحتی شو نشونم نداد البته خودم میدونم تو تنهایی گریه میکنه خدایی دختر خوبی هم هست

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا